Kreative ideer til landskabspleje

June 22

Kreative ideer til landskabspleje

Kreative ideer til landskabspleje kan også være omkostningseffektive, bæredygtig og arbejdskraft-besparelse. En traditionel landskab forbruger store mængder vand, gødning, pesticider og fossile brændstoffer for at køre det elektriske materiel, som beskærer, klipning og dækningsmateriale landskabet. Traditionelle landskaber også kræve timers intensivt arbejde at fastholde, at tage væk fra tid til arbejde eller fritid. Kreative landskabspleje ideer kan omdanne et landskab til en, ikke der kun mere interessant, men også sundere for miljøet og for mennesker.

Bruge tilgængelige funktioner

Ved hjælp af tilgængelige materialer og funktioner i et landskab er både omkostningseffektiv og miljømæssigt bæredygtig. For eksempel, hvis en gård har mange store sten, kan husejere arrangere dem i et attraktivt design og oprette en rock haven, snarere end at betale for at få dem fjernet.

Arbejde med landskabet

Arbejder med et landskab naturlige facon og betingelser kan spare kræfter og skabe uventede designelementer. For eksempel, en afsats kan forbedres med terrasser (dvs. oprette en række brede trin i en bjergskråning), eller hvis du har en bæk løber gennem din ejendom, tilføje vand-kærlig planter på dens bredder.

Bruge uventede materialer

Havemøbler fra uventede materialer gør for en kreativ landskab med meget små omkostninger. PVC rør, for eksempel, gør rammer for enkel, lys plantageejere og siddekrog.

Implementere vilde planter

Mange indfødte planter, der ikke normalt findes i formelle haver, er både attraktive og let at vedligeholde. Tilføje wildflowers som violer, mulleins, Gyldenris og Potentil fremmer væksten af naturligt hjemmehørende arter, som ofte kræver mindre vanding og gødskning end store-købte planter. Derudover sådan hjemmehørende arter formere sig voldsomt, at reducere mængden af arbejdskraft for at opretholde et blomsterbed.

Bland dekorative og spiselige planter

Kombination af blomster og buske med frugt og grøntsager planter reducerer antallet af skadedyr på spiselige planter, siden mange blomster som morgenfrue, fungere som naturlig skadedyrsbekæmpelse afskrækningsmidler. Dette reducerer eller eliminerer behovet for pesticider på hjemmedyrkede frugt og grøntsager, samtidig skabe mere visuelt tiltrækkende plantningsområder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com