Hvordan kan jeg plukke blåbær i Idaho?

June 22

Huckleberry plante er en busk, der producerer bær ligner blåbær. Flere huckleberry arter er oprindelige i Idaho, og i 2000, huckleberry blev vedtaget som staten frugt. Frugten udvikler i sensommeren måneder og modnes fuldt ud i efteråret. I modsætning til andre spiselige bær vokser huckleberry for det meste i naturen da kommercielle og hjem voksende forsøg har været forgæves. Den sværeste del af plukke blåbær i Idaho er at placere dem i naturen.

Instruktioner

•Kontrollér ud en havearbejde bog fra biblioteket, så at du vil vide, hvad en huckleberry busk ligner. Du kan også besøge hjemmesider med huckleberry billeder (Se ressourcer).

•Læs en kort og find en placering i Idaho, der er mellem 2.000 og 11.000 fod over havets overflade, som er de mest sandsynlige opstalter at finde blåbær. Sorten sort huckleberry er normalt findes mellem 2.000 og 6.000 fødder, mens andre sorter er på højereliggende.

•Kontroller rundt indtil du finder et åbent areal med lavtvoksende vegetation. Huckleberry buske ikke vokse under træer og foretrækker fuld soleksponering. Ifølge webstedet vilde Huckleberry er nogle gode steder hvor journaliserer opstår og områder af tidligere kontrollerede forbrændinger

•Walk gennem området og kig til en medium til large størrelse busk, der er 1 til 6 feet tall for sort blåbær og op til 15 fod høje for andre huckleberry sorter. Bærrene er runde, ca 1/2 tommer i diameter og er enten mørk lilla eller mørk blå. Bladene af bushen vil være en kobber farve på spidsen.

•Pick huckleberries ud af busken ved hjælp af dine fingre og læg dem i en plastic mad opbevaringsbeholder. Placere en låg oven på objektbeholderen til lagring af og tager huckleberries hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com