Hvordan man kan organisere mit værelse

June 22

Hvordan man kan organisere mit værelse

En rodet og uorganiseret værelse kommer i vejen for livet. Du kan ikke finde de ting, du behøver i det, og du ofte lyst ikke tilbringe tid i det, da rummet er så rodet. Gøre din plads et sted, du rent faktisk ønsker at sidde og slappe af i ved at få rod under kontrol. Give alt et hjem i dit værelse og du vil blive organiseret på ingen tid.

Instruktioner

•Der på en del af rummet på et tidspunkt. Hvis du organiserer dit soveværelse, start med skabet eller en kommode. Støvtætte gennem dit tøj og sko. Placere de elementer, du vil beholde i en pose eller kasse, dem du ønsker at donere et andet og ethvert punkt forbi sin prime i en pose til at gå til papirkurven.

•Sæt elementer, du er i tvivl om i en særlig kasse eller pose til at holde fast i et par måneder. Sætte boksen i en out-of-the-way placering som din kælder eller en kvist. Hvis du opdager, du har brug for varen med et par måneder tid, hænge til det. Hvis du aldrig bruger varen i denne tidsramme, donere eller kassere den.

•Sæt elementer, der hører hjemme i et andet rum i dit hus til en plast bin. Vent, indtil du er færdig med at organisere mindst én sektion for at returnere elementerne til den korrekte placering. Du kan komme på afveje en gang ud af lokalet og glemmer at vende tilbage til projektet.

•Knyt hvert element, vil forblive i rummet et hjem. For eksempel, folde dine trøjer og sted i en bestemt kommodeskuffe. Hænge bukser og knap skjorter i skabet. Hvis du ønsker at være meget organiseret, sortere dine klæder af farve eller stil. Arrangere bøger i en bogreol. Sætte dekorative elementer på toppen af en kommode eller reol.

•Invest i opbevaringsløsninger, så at hver vare kan have et hjem. Vent, indtil du har sorteret gennem dine ting at købe lagerbeholdere eller hylder. Hvis du køber opbevaringsløsninger du ikke behøver, ender de bidrager til rod og uorganiseret. Hvis du har en masse sko, kan en over-the-skiltet være en god løsning. En lille hylde i skabet kan også arbejde. Bakker, der passer i skuffer kan holde småting, såsom ringe og hår tilbehør, organiseret.

•Label placeringer, således at du ved præcis hvad hører til i hver enkelt.

•Maintain dit værelse ved at sætte tingene tilbage hvor det hører hjemme i slutningen af dagen. Afsætte 15 minutter før seng hver aften til at gøre en feje af lokalet, indsamle genstande, der ikke hører og gendanne alt til sin retmæssige plads.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com