Spænding stang retninger

June 23

Spænding stang retninger

Ifølge webstedet University of Florida udvidelse spare gardiner energi. Spænding stænger tilbyder et middel til at hænge et gardin i en rude indramme eller døråbning uden montering nogen hardware, en løsning for lejere eller andre situationer, hvor du ikke ønsker at mar finish. Spænding stænger--også kaldet foråret stænger--har gummi tips i hver ende. Gummi tip hjælpe greb overflade som stangen presser mod indre af vinduesrammen. Gummi tips også reducere risikoen for ridser eller andre skader på rammen som du monterer stangen. I minutter, kan nogen installere en spænding stang.

Instruktioner

•Skub spændingen stangen gennem forhængsringe eller gardin kanal--område på toppen af tæppet med åbninger i hver ende, designet til at holde en gardinstang. Hvis ringene er små eller kanalen er smalle, fjerne en af gummi tip på spænding stangen, derefter satte stangen igennem ringene eller skubbe det igennem gardin kanal. Erstatte gummi spids på spænding stangen.

•Grip spænding stang med begge hænder og tryk på enderne mod centrum indtil det komprimerer nok til at passe inden for rammen døren eller vinduet. Hvis din stang er justerbar og for lang til at passe i vinduesrammen, twist den ydre ende af stangen til venstre for at gøre det kortere. Spændingen stangen har et hylster med en lidt mindre rod indsat i det på toppen af en fjeder. Snoede stangen justerer længden. Twist den ydre beklædning i den modsatte retning for at stangen længere.

•Sæt stangen i den ønskede højde inden for døren eller vinduet ramme og slippe spændingen således at stangen udvider. Handlingen foråret holder stangen sikkert på plads.

Tips & advarsler

  • Fjerne stang for at vaske tæppet ved at klemme stangen mod dens centrum med begge hænder.
  • Hvis du fjerner gummidut at sætte spring stangen igennem gardin kanal, flytte den metal ende langsomt at forhindre blokering gardiner med den ende.
  • Gammel maling eller andre skrøbelige overflader kunne blive skæmmet af spænding stangen.
  • Ikke Tillad børn at lege med spænding stænger på grund af risiko for skade.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com