Forskellene mellem oplagring & hamstring

June 23

Forskellene mellem oplagring & hamstring

Både oplagring og hamstring involverer lagring akkumulerede elementer. Mange mennesker vælger at lagre og hamstre elementer at forberede en nødsituation og spare penge ved at købe i løs vægt. Men der er flere forskelle mellem oplagring og hamstring. Disse forskelle skyldes deres kontrasterende definitioner, formål, motiver og struktur.

Definition

Oplagring er akkumulere en levering af varer, der skal bruges inden for rimelig tid, mens hamstring indebærer akkumulere en overdreven samling af varer uden en plan om at bruge eller slette dem. Selv om oplagring og hamstring er forskellige, kan oplagring føre til hamstring. Nogle mennesker bliver afhængige af at finde elementer, gratis eller til meget lave priser. Hoarders kan starte ud med uskadelig oplagring elementer, men deres ophobning kan udarte sig til et udbredt problem.

Formål

Oplagring har som mål, mens hamstring ikke tjener noget formål andet end at opfylde et egoistisk ønske. Mange mennesker kan lide at opbygge lagre fordi de kan betale mindre for varer, der skal bruges inden for en rimelig tid. Mennesker, der opbygge lagrer bør have en plan og et formål for de varer, de køber.

Struktur

Oplagring er organiseret mens hamstring er uorganiseret. En person, der lagre ofte lagre tre til 12 måned værd af varer, han bruger på en regelmæssig basis. Hans beredskabslager overtage ikke hans beboelsesrum og er godt organiseret på hylder eller i pantry eller et skab. I modsætning, bevarer en person, der bunker elementer, der ophobes og forårsage problemer ved at ændre hans daglige levevilkår med stakke af rod i hele.

Motiv

Mange mennesker er motiveret til at hamstre elementer, fordi de nyder spændingen ved at finde en vare og købe den. Derimod folk kan lide at opbygge lagre så vil de have mad nok, eller andre varer, i tilfælde af en nødsituation, såsom arbejdsløshed, eller i tilfælde af en naturkatastrofe. Når folk opbygge lagre, de normalt køber i bulk og gemme poster til fremtidig brug.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com