Hvordan at rengøre en kalksten gulv

June 23

Kalksten skaber en naturlig, elegant look til dit hjem, når de anvendes som gulvbelægning materiale. Kalksten gulve er bløde og afhente snavs og dagligdags snavs hurtigere end marmor-eller trægulve. Vedligeholde din kalksten gulv med rutinemæssige pleje, at forbeholde tunge rengøring for alvorlige spild og pletter.

Instruktioner

Hvordan at rengøre en kalksten gulv

•Sweep din kalksten gulv på en regelmæssig basis, dagligt hvis det er muligt. Sand, blade og andet snavs, der kan spores inde kan ridse gulvet og kedelige sin glans når tilbage på overfladen for længe. Bruge en tør afstøvning mop system med microfiber klude som et alternativ til en kost.

•Attend til våd udslip for at undgå indtrængen i kalksten og eventuel farvning. Skamplet vand og andre væsker med absorberende papirhåndklæder. Fjern klistret restprodukt med en fugtig svamp og et par dråber skålen vaske.

•Tag mudder og andet snavs med en blød moppe og en sæbevand blanding af varmt vand og fad vaskemiddel. Undgå at bruge slibende rengøringsmidler eller opløsningsmidler, der er meget surt som disse løsninger kan skade finish af kalksten.

•Rengør meldug og plante-baserede pletter såsom alger med en svag blegemiddelopløsning. Bland 1/4 kop blegemiddel med en gallon af vand og bruge blandingen til mop kalksten gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com