Forskellen mellem saltvand & klor Pools

June 23

Både saltvand og klor systemer anvendes til at rense spabade og swimmingpools. Klor er en kraftfuld kemikalie, der vil dræbe enhver patogen, det kommer i kontakt med, selv i spormængder, hvilket gør det et ideelt valg for at holde pools ren og sikker at bruge. Både salt og klor systemer kræver, at du tjekke pH balance i vandet regelmæssigt for at sikre, at det er alkalisk nok til at forhindre de fleste mikroorganismer fra overlevende inde. Hvis det bliver for Sure, kan det brænde en svømmer øjne og måske endda skade huden. Da salt systemer bruger klor samt, skal disse puljer også tjekkes.

Klor Pools

Der er to måder at tilføje ren klor til en pool. Den første og mest enkle måde er gennem tilsætningsstoffer som klor piller eller pakker, der tilføjer i en blanding af kemikalier til vand. Disse kemikalier køre gennem filtrene og er rundsendt i hele vand, at holde det rent. Den anden metode, nogle gange er forbeholdt større og dyrere swimmingpools, bruger en chlorinator eller en enhed, der holder en lille tank med rent klor og tilfører en vis mængde i vandet, som det passerer gennem filteret pool. Denne automatiske proces kan holde styr på hvor meget klor er i vandet, hvilket gør det nemmere at vedligeholde end klor tilsætningsstoffer, som kræver hyppige test.

Salt Pools

Saltvand pools også bruge en chlorinator, men en anden version, der omfatter en elektrolyse enhed, der udtrækker chlorgas fra salt. Denne gas er blandet med en lille mængde af bassinvandet og derefter sendt tilbage ind i puljen, hvor den gør sit job og derefter langsomt forsvinder. Kun salt skal købes med en salt chlorinator, da enhederne skaber sin egen klor.

Fordele

Mange mennesker med følsom hud eller dem, der ikke kan lide lugten og ruhed af klor foretrækker salt chlorinators. Fordi de salt versioner indsprøjte en konstant strøm af klor i poolen, bølger af klor sendt af andre filtre er ikke nødvendig, og den mest mærkbar effekt er en mindre salt smag og føler for vand, omkring tolvtedel af salt fandt i den gennemsnitlige ocean. På den anden side salt chlorinators koste flere penge til at købe og opsætte i første omgang, og er tilgængelig fra færre forhandlere. Traditionel chlorinators, på den anden side omkostninger mindre og let tilgængelige, med et væld af kemiske mærker at vælge imellem.

Overvejelser

Mens salt chlorinators ikke frigive så meget klor i pools og er nemmere at regulere, kommer de med ekstra omkostninger. Salt er ætsende, og bærer gennem filter dele og rør hurtigere end traditionelt chlorerede vand, der kræver mere hyppige udskiftninger og reparationer til pool systemer.

Alternativer

Det mest populære alternativ til både salt og klor systemer er ozonisatoren. Disse enheder, som svarer til dem, der anvendes i vand renseanlæg, frigive en strøm af ozon gas i bassinvandet. Denne gas, som er ioniseret ilt, oxiderer partikler det kommer i kontakt med, og ødelægger patogener og lugte. De vigtigste biprodukt er ilt og vandet forbliver ren og uncorrosive. Ozonators kræver et komplekst system at arbejde effektivt og er meget dyrere at installere end andre muligheder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com