Sådan fjerner venetiansk gips fra væggene

June 23

Sådan fjerner venetiansk gips fra væggene

Venetiansk gips er et maleri behandling bruges til at tilføje interesse og tekstur til almindelige vægge. Det er et dekorativt udseende, der kan skjule mangler, er det bestemt ikke en æstetisk, der vil behage alle. Hvis du har en væg med venetiansk gips eller en lignende tekstureret faux behandling, kan du glatte det væk for at få almindelig maling på din væg. Dette er ikke en let opgave, og det kræver masser af tålmodighed, men det er muligt at opnå glat, selv kig du håber på.

Instruktioner

•Tag møbler fra rummet. Fastsætte en plastik dropcloth på gulvet omkring gipsvæggen. Fjernelse af gips er et meget rodet proces, der involverer maling, vand og kemiske rengøringsmidler. Bedst beskytter dine gulve, reducere mængden af udsættelse for fugt og farvning agenter med plast.

•Fyld en sprayflaske med farvefjerner. Vælg en stripper, der er designet til at fjerne kun de overflade maling eller to lag af maling på de fleste. Nogle strippere er designet til at fjerne op til 10 lag af maling og dette kan beskadige din gips. Spray en inconspicuous område af din væg til at teste effekten før skrabning. Arbejde i små lapper som du bevæger dig langs overfladen af væggen. Lukke sig op vinduer at holde rummet ventileret som muligt hvis ved hjælp af en kemisk farvefjerner.

•Scrape væk våde puds med en spatel. Sprøjte med vand som du går til at hjælpe i afsked. Dette er den mest tidskrævende del af processen, men det skal gøres med omhu for ikke at skabe dyb gouges i drywall eller gips. Arbejde på et område ad gangen, skrabe hvert lag af tekstur væk før du flytter til det næste område.

• Glat væg før malerarbejde. Alle dips eller gouges lavet i overfladen af muren bør repareres. Sprede en latex-baserede primer eller fyld over overfladen af væggen i beskadigede områder, gulvafslibning på plads med en spatel. Når primer eller fyld tørrer, sand det glat med en palme sander. Tørre op støv lavet ved slibning før du fortsætter.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og masker, når du bruger kemiske farvefjernere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com