Hvad er den mest Econmical måde at bygge et dæk?

June 24

Hvad er den mest Econmical måde at bygge et dæk?

Udendørs levende rum tilføje værdi til et hjem ved at oprette yderligere områder for at nyde aktiviteter såsom spisning og afslapning. Opbygge et økonomisk alligevel holdbart og attraktive dæk maksimerer værdien.

Planlægningsfasen

At holde budgetbegrænsninger i sindet under dækket planlægningsfasen er vigtig, når bygge et dæk økonomisk. Planen for kun den mindste mængde plads til at bygge et lille udendørs levende rum; Du kan altid udvide din dæk eller tilføje andre funktioner senere. En flad, square-kantet dæk er økonomisk fordi dæk med niveauer, kurver og usædvanlige vinkler koster mere at bygge. Ligeledes koster et lavt dæk, også kaldet en "på grade" dæk, mindre end en høj dæk. Det skyldes en høj dæk kræver trapper, og din by eller amt sandsynligvis kræver nogen struktur i mere end et par fødder fra jorden for at have rækværk; trapper og gelændere tilføje betydelige omkostninger til projektet. Før du køber dæk materialer, tjekke din område bygningsreglementer for at sikre, at alle dine planer er i overensstemmelse, og opnå en bygning tillader om nødvendigt.

Materielle forvaltning

Selv om benytter den billigste tømmer tilgængelige kan være fristende, gør så kunne resultere i en midlertidig dæk, der starter rådnende på den første antydning af fugt. Passende dæk tømmer omfatter insekt-, fugt- og henfald-resistente træ som cedertræ, redwood og trykimprægneret tømmer. For at skære nogle omkostninger, købe forskellige kvaliteter af træ til brug i forskellige dele af dæk konstruktion. Hvis for eksempel, du opbygger en redwood dæk, så de dyrere konstruktion hjerte-grade redwood kan danne de strukturelle udformning og støtte stillinger, og afgrenet-holdige, konstruktion-grade redwood kan være plankerne.

Omkostningseffektiv konstruktion

Omkostningerne ved din egen tid, blandt andre faktorer er en overvejelse, når det besluttes at ansætte arbejdskraft til at konstruere din dæk eller ej. Ansætte en anden, medmindre du har konstruktion erfaring, ejer et array af elværktøj, er fortrolig med processen og lokale bygningsreglementer, har en sygeforsikring i tilfælde af en ulykke og behøver ikke at tage tid væk fra arbejdet til at bygge dæk. Uden at opfylde disse krav, kunne bygge dækket selv ende med at koste dig langt mere end du gemmer i fejl, leje af værktøj, skader eller mistede arbejde. Find en pålidelig, billig entreprenør gennem mund-til-mund eller objektive websites, og kontroller, at entreprenøren har alle de licenser og forsikringer, som kræves af dit område. Kontrollere entreprenørens referencer er klogt.

Andre måder at spare penge

Trimning små mængder fra forskellige dele af processen vil spare penge på dine dæk-bygning budget. Fordi højere kvaliteter af tømmer er nødvendige for strøer og indlæg, space dem så langt fra hinanden som dit område bygningsreglementer tillader. Køb af alle materialer i bulk nedsætter deres indkøbspris. Opbygge din dæk off-season sent efterår eller tidlig vinter, når mange home-forbedring detailhandlere sælger deres dæk materialer på et dybt rabat. Lavsæsonen er et bedre tidspunkt at ansætte billigere arbejdskraft, også.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com