Rengøring mugne tæpper

June 24

Rengøring mugne tæpper

Skimmel, en svampevækst, der trives i varme fugtige steder, er mere end et irritationsmoment; Det er en sundhedsrisiko. Det vil heldigvis tage ophold i ethvert sted, som det giver skimmel det rette klima til at vokse, skaber et stort problem for dem, der er nødt til at fjerne den. Hvis mug finder vej til tæpper i dit hjem, er der ingen grund til at bekymre dig. Det er let afhjælpes med lidt knowhow og et par materialer.

Fjernelse af skimmelsvamp

Fjernelse af mug er et veludført bedste arbejde udenfor, da skimmelsporer kan nemt sprede sig og forårsage problemer andre steder. Tage tæppe udenfor og rense det område, hvor det lå. Hvis der er nogen fugt under tæppet, rense det op med håndklæder, og drys bagepulver på gulvet til at absorbere eventuel overskydende fugt, der kan have seeped i gulvet. Forlade bagepulver der i mindst en time før støvsugning det op.

Bære handsker, maske og beskyttelsesbriller, når du fjerner mug, da det er noget, du ikke ønsker at røre eller inhalere. Skimmelsvamp kan føre til åndedrætsbesvær, så forsigtighed er af yderste vigtighed. Lægge en presenning eller aviser på jorden, og lå tæppe på toppen af det. Bruge en medium børste til at skrabe væk så meget af mug som muligt. Børstning formen på tarp vil gøre det lettere at bortskaffe.

Rengøring gulvtæppet

Når formen er fjernet fra overfladen af tæppet, vil der stadig være skimmelsvamp fanget i fibrene, der skal behandles. Hvis tæppet er lille nok, tjekke producentens instruktioner, som det kan være maskinvaskes. Hvis du er heldig nok til at være i stand til maskinen vaske det, vente på vaskemaskinen er fyldt med vand og tilføje en kop hvid eddike eller farve-safe blegemiddel og stoppe maskinen, så tæppe til at suge i 30 minutter til en time før du starter det igen. Tilføje en kop hvid eddike til skylning til at fjerne alle resterende lugt. Når cyklussen er færdig, hænge tæppe udenfor til tørre i solen.

Hvis dit tæppe er ikke maskinvaskes, skal det vaskes i hånden. Fyld en spand med varmt sæbevand, og tilføje en kop hvid eddike. Brug en ren klud til at skrubbe gulvtæppet, startende på den ene side og arbejde din vej mod anden enden. Brug en blød børste til at rense enhver frynser eller kvaster. Brug en anden ren klud dyppet i klart vand til at skylle tæppet. Tryk på tæppe mellem dine hænder, eller brug en squeegee forsigtigt skubbe ud eventuelle overskydende vand fra tæppet, og hænge den udenfor, indtil det er helt tørt. Hvis en lugt fortsætter, lå tæppe flad og drys bagepulver over det hele. Lad bagepulver på tæppet natten over, og vakuum det op om morgenen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com