Hvordan man dyrker en Persimmon Tree fra frø i Houston, Texas

June 25

Hvordan man dyrker en Persimmon Tree fra frø i Houston, Texas

Kaki træer (Diospyros virginiana L.) har brede grønne blade og lækker frugt. Den gennemsnitlige højde for et persimmon træ dyrket i Houston er 25 til 40 fod, afhængigt af jordbundsforholdene. Frugten er meget astringerende til punktet at være uspiselige, før den er moden. Det modnes hurtigt efter de første kolde temperaturer ankommer i efteråret, når det bliver sød smag og falder fra træet. Wildlife er tiltrukket af den modne frugt. Kaki frugt bruges i bagning og bevarer.

Instruktioner

•Tag Kaki frø fra moden Kaki frugt. Modne Kakifrugter falde fra træet i efteråret og er blød at røre ved. Frøene er hårde, flade og brune og fjernes nemt ved at klemme frugt mellem fingrene.

•Spread frø ud på et lag af avisen i et tørt køligt område (65 til 75 grader F) og lade dem tørre i to eller tre dage.

•Forbered en blanding af halv fugtig sphagnum mos og halv mason sand. Det er til lagring af frø i en proces kaldet stratificering. Stratificering bruges til at simulere vinteren nedkøling kravet om indfødte frø.

•Sæt frø i den fugtige sphagnum mos og sand blanding og forsegle dem i en plasticpose. Læg det i køleskab eller køler og opbevares ved en temperatur på 33 til 40 F for to til tre måneder.

•Forbered en container med drænhuller i bunden af fylde beholderen med nye pottemuld, iblødsætning pottemuld med vand, så gør det muligt at dræne.

•Tag frø fra plastik pose og plante dem 1/2-inch dybt i fugtig pottemuld. Hvis nogen frø spirede i løbet af lagdeling processen, plant dem meget omhyggeligt med toppen af spire knap synlig over linjen jord.

•Plant sætteplante udenfor i April eller maj, i en placering, der ikke forbliver vandlidende efter en regn. Påfør et lag af barkflis omkring sætteplante at forhindre ukrudt og bevare fugt. Vand sætteplante for det første år, hvis vejrforholdene er ekstremt tør, eller hvis det viser tegn på stress. Kaki træer er ikke egnet til containere på grund af deres store tap rødder og hurtige vækst når unge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com