Sådan vand en konge Sago Palm

June 25

Sago palmer, der også kaldes Kong sago palms, er ikke faktisk en række palm, men i stedet hører til cycad familie af planter. De er en tropiske arter, der overlever meget længere mod nord end sand palmer, som er begrænset til de yderste sydlige amerikanske vanding krav til kongen sago palm varierer, afhængigt af hvor længe det har været plantet. Men som kongen sago palm aldre, det bliver tørke-tolerante og kræver mindre pleje.

Instruktioner

•Opret en 3-tommer høje rejst cirkel af muld eller berm rundt i bunden af kongen sago palm. Udvide cirkel ud mindst 1 til 2 fødder fra bunden af stammen. Denne berm hjælper direkte vand til rødderne af træet.

•Kapacitet jorden godt umiddelbart efter plantning kongen sago palm indtil det er våd til ca 8-10 inches, eller den samme dybde som rodklumpen af træet. Direkte vandet ind i berm og lade det stige til toppen af bakken. Vente på vand til at suge ind i jorden og genopfylde den efter behov for at opnå korrekt vanding dybden.

•Kapacitet til samme dybde i de første fire til seks måneder efter plantning for at hjælpe kongen sago palm etablere dybe rødder i jorden. Vand så ofte som nødvendigt for at holde jorden konstant fugtig, men ikke klæg.

Kil vanding engang kongen sago palm er blevet plantet i seks måneder. Vand kun i sommermånederne når det aktivt voksende. Anvende 1 tommer vand pr. uge, hvis der er ingen nedbør.

Tips & advarsler

  • Anvende en to-tommers lag barkflis omkring bunden af håndfladen, der strækker sig ud 6 inches fra base til at holde jorden fugtig.
  • Hvis håndfladen er plantet indendørs i en gryde, vand det kun én gang hver to til tre uger, så vandet til at løbe ud af bunden af potten hver gang.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com