Store træer med søjleformede figurer

June 26

Træer giver fordele, herunder skygge og beskyttelse mod barske vejr, og de modvirker dårlig luftkvalitet. Løvfældende og stedsegrønne træer kommer i en række størrelser og former for flere landskabspleje anvendelser. At vælge en landskabspleje tree baseret på figuren med til at bestemme den ideelle placering for træet. Et kolonneformat-formet træ har en lang lodret base og parallelle sider med en smal dannelse. Enkeltkolonne-formet træerne har kommer fra en lang række arter.

Stort løvfældende

Stående på 35 fod høje, er den europæiske avnbøg "Fastigiata" (Carpinus betulus Fastigiata) en tynd træet med en spændvidde kun 15 fod bred. Denne langsomt voksende træ har dybt grønne blade ligner elm arter. Fastigiata kræver store mængder vand og skyggefulde steder med cool jord. Bolleana (Populus alba Pyramidalis) er et udvalg af hvid poppel med fligede, sølv-tonet løv, der ligner Ahornblade. En hurtigt voksende træ, bolleana når højder 40 fod med en spredning af 15 fod. Bolleana er ofte plantet af landscapers som en hurtig-voksende hemmelig raster. Denne art har en kort levetid, fordi det er udsat for sygdom.

Ekstra stor løvfældende

Dansk eg "Fastigiata" (Quercus robur Fastigiata) er en 45-foot-tall træ med en mellemlang vækstrate. I efteråret dreje bladene af denne løvfældende træ fra grøn til brun. Denne eg sort trives i små rum. Spidsløn "Columnare" (Acer plantanoides Columnare) er en 50-foot-tall træ med en smal udbredelse strækker sig over 20 fod. Denne løvfældende arter har en medium til hurtig sats af vækst og kræver en moderat mængde af vand. Landscapers bruge Columnare for stramme, smalle steder som en prydplante vejtræ.

Store stedsegrønne

En sort af Carolina hemlock (Tsuga caroliniana), "Arnold pyramide" har et dybt kolonneformat krater. Denne evergreen vokser til højder på 40 fod med lyse, mørke-grønne nåle. Mange skadedyr og dyr målrette denne arter forårsager skader, som svækker træet. "Green Giant" er en bred vifte af vestlige Arborvitae (Thuja plicata) med en højde på 50 fod og en spændvidde på 10 fødder. Den tykke, mørke-grønne blade bliver ofte en bronze nuance om vinteren. Denne stedsegrønne har en hurtig vækst i, nogle gange vinder mere end 3 fod om året.

Ekstra store stedsegrønne

En smal træ, Eastern white pine "Fastigiata" (Pinus strobus Fastigiata) er typisk tre gange højere end dens bredde. Denne stedsegrønne har lange, bløde blågrønne nåle. En moden Fastigiata eastern white pine når højder på 50-70 fod. Atlas cedertræ "Glauca Fastigiata" (Cedrus atlantica Glauca Fastigiata) er en oprejst træ med et kolonneformat form kun 10 fod i bredden. Dette træ typisk når 40 til 60 fod i højden; under optimale vilkår vokser den op til 100 fod. De nålelignende blade af glauca fastigiata er en grålig-blå nuance.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com