Hvordan man kan lave huller i beton plader

June 26

Hvordan man kan lave huller i beton plader

En betonplade er bygget til sidste årtier, og korrekt hældes, er svært at skade under regelmæssig brug. Når skaden sker, bør du straks reparere slab, før problemet kan vokse mere alvorlig. På grund af karakteren af støbt beton er reparere et hul i en betonplade ofte blot et spørgsmål for at fylde hul med en patch materiale, der er så hårdt som den oprindelige slab. Så længe hullet ikke er skadelige slab strukturelt, dette kan gøres med et par værktøjer og en pose af latex cement, med de fleste moderat reparationer bliver gennemført på en eftermiddag.

Instruktioner

•Rengør hul i betonen slab helt, fjerner hvilken som helst snavs eller snavs. Fjerne grus eller sten chips fra hullet, og derefter bruge en mild rengøringsmiddel blanding til at slippe af med snavs. Krat hullet rent med en stålbørste, og derefter gå over det igen, ved hjælp af en lysere pensel til at få på mindre områder i hullet. Fjern overskydende vand tilbage i hullet.

•Følg vaskemidlet rengøring med et affedtningsmiddel til at fjerne oliepletter eller mineralforekomster, der kan påvirke limning kapacitet af materialerne du skal bruge til at udfylde hullet. Fjern eventuelle overskydende vand og lad overfladen af hul til tørre.

•Undercut hul i pladen. Ved hjælp af en hammer og kolde mejsel, skære bunden og siderne af hullet flad, skråne siderne så at de vinkel yderligere i slab som de nærmer sig bunden. Dette vil skabe flere bedrift magt til din patch job og holde den ny beton fra popping ud. Fjern alle sten chips og støv væk, før du fortsætter.

•Coat hele overfladen af hullet med et lag af limning klæbemiddel. Anvende limen ved hjælp af et paintbrush, og sørg for at arbejde din vej til læbe af hullet hvor det opfylder overfladen af den betonplade.

•Mix latex cement ifølge producentens anvisninger indtil det danner en tyk pasta. Påfør blandingen i hullet, ved hjælp af en murske for at sikre, at betonen afregner i hele hullet, udfylde det helt. Cementen bør anvendes i 1/4-inch lag, med hvert lag glattes med en murske og lov til at tørre i en time før du placerer det næste lag. Fortsætte, indtil cementen er på niveau med slab, og derefter bruge murske for at flade betonen, således at det danner en glat overflade fylde hullet.

•Wait til producentens foreslog tid for latex cementen tørre, og derefter forsegle programrettelsen ved at anvende et lag af beton sealer på hele pladen overflade.

Tips & advarsler

  • Slid en ansigt maske når forbereder cementen og udvide hullet, for at beskytte dine lunger mod skadelige stoffer, der sniffes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com