Hvid snebold blomster

June 26

Hvid snebold blomster, eller viburnums, er løvfældende buske med dramatiske skærme af store hvide blomst pust. Blomsterne anvendes i friske og tørrede blomsterdekorationer. Viburnums bruges som landskab fremvise planter eller planter at skjule uønskede visninger. Hvid snebold blomster vokser ikke godt i tørre forhold, så de har brug for vanding for at vokse kraftigt. Ældre planter er forynget ved at skære stænglerne tilbage til jorden for at gøre plads til ny vækst. Det tager to år efter svær beskæring for viburnum at blomstre igen.

Identifikation

Viburnum blomster er for det meste hvid og er runde klynger af små blomster, der ligner snebolde op til 8 inches tværs. Disse buske form bær i deres anden vækstsæson, som tiltrækker fugle til landskabet. Afhængigt af sorten vokse hvid snebold blomst buske 2 til 30 fod høje. Bladene er skimmeldannelse med fløjl til blanke glatte konsistens. I løbet af efteråret bliver blade røde.

Fordele

Hvid snebold blomst buske er hårdføre og modstå de fleste skadedyr, der ødelægger andre planter. Disse buske tilpasses en bred vifte af jordbundsforhold og overleve negative miljømæssige problemer. Viburnums vokser godt i sol eller skygge, men blomst og frugt bedst i fuld sol steder. Buskene kræver kun lidt vedligeholdelse for at vokse stærke og producere en overflod af blomster hvert år.

Opretstående former

Nogle hvide snebold blomster vokse i en oprejst form, der ikke behøver beskæring opnå. Arrowwood Kvalkved (Viburnum dentatum) vokser 12 til 15 fødder i højde med en afrundet form. Denne sort er godt i dybe, mørke skygge med fugtig jord. Burkwood Kvalkved (Viburnum burkwoodi) når 6 feet tall med tidlige forårsblomster starter pink og derefter skifte til hvid. Wayfaringtree Kvalkved (Viburnum lantana) er almindeligt dyrket som en skærm plante i tør jord og vokser til 15 fod høje.

Kompakt former

Mindre former for hvide snebold blomst buske er godt for områder, hvor pladsen er begrænset. Kompakt Koreanspice viburnum (Kvalkved carlesii "Compacta") vokser i afrundet form, for at nå kun 4 til 5 feet tall når fuldt modne. De lille, duftende snebolde starter ud pink så tænder hvide. Europæiske cranberrybush Kvalkved (Viburnum opulus "Compactum") er en kort, 3-mund-høj busk med maj blomster og røde bær i efteråret.

Træ former

Træ mellemstore viburnum buske er plantet i baggrunden af landskaber eller foran skov træer. Allegheny Kvalkved (Viburnum rhytidophylloides "Allegheny") vokser til 10 fod høj som en semi-stedsegrønne type. Frysning vejret forårsager denne busk at miste sine blade, men det forbliver grønne i milde klima. Allegheny producerer røde efterår frugt, som bliver sort, når den er moden. Nannyberry Kvalkved (Viburnum lentago) når 30 fod i højden og producerer blomster i maj.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com