Sådan bruges regn tønder, når du har ingen tagskægget

June 27

Ikke alle huset er udstyret med tagskægget, men alle huse skal have en tagrende system. Dette system, og brug af regn kæder og ejendommens omkringliggende træer, er en god måde at bruge regn tønder. Tagrende system tillader brug af regn tønder til at fange afstrømning fra taget, og regnvand, som er mere iltet end vand direkte fra din slange, giver en god måde til indendørs og udendørs vandplanter, og reducere mængden af afstrømningen, der fylder kloaksystemer.

Instruktioner

•Sæt regn tønde på en platform på hjørnet af huset hvor en downspout er placeret. Platformen er der til at løfte tønde et par inches off jorden for at gøre det muligt for dræning. Platformen kan være alt fra en træ palle til 1-2 inches af ært grus.

•Modify de gutter downspout til brug med regn tønde. De fleste nedløbsrør start fra et hjørne af et hus og fører hele vejen til jorden at tage afstrømning fra hjemmet. Forkorte downspout, så det fører direkte ind i toppen af regn tønde.

•Installer en lille slange og studs i bunden af regn tønde. Dette gør det muligt at dræne tønde til vand din landskabspleje eller til brug på stueplanter. Køre en lang slange direkte til planter og anlagte områder, der har brug for vanding. Spidsende mulighed for styring af dræning til disse områder.

•Anvend en anden tønde i områder, der oplever en masse regn og foråret afstrømning. Forbinde to Tønder sammen for at muliggøre overløb ved at placere en slange fra bunden af en tønde ind i toppen af en anden en. Du kan også placere en tønde på en anden downspout langs kanten af huset.

•Brug regn kæder til at maksimere mængden vand fanget i tønden. På huse uden udhæng, hænge en regn kæde fra et træ eller andre højdepunkt på ejendommen. Anden enden af kæden er placeret direkte i toppen af regn tønde. Regnvandet rejser ned i kæden og ind i tønden at indsamle vandet.

Tips & advarsler

  • Stående vand tiltrækker myg og kan begynde at have en dårlig lugt. Undgå disse problemer ved at tømme regn tønder mindst en gang om måneden.
  • En lille smule af blegemiddel tilføjet til regn tønde vil holde alger fra formning på toppen af vandet. Det er ikke skadelige for planter i små mængder og holder indre af regn tønde ren.
  • Sidespor er ofte beskadiget af afstrømning, der ikke er indsamlet af tagrender eller rettet fra et hus med tagudhæng. Et hus med ingen udhæng og ingen tagrender er også risiko for indvendige vandskader.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com