Waterfront landskabspleje idéer

June 27

Waterfront landskabspleje idéer

Uanset om du bor på en ejendom eller har et fritidshus der, du stadig landskab at være smuk. At kende den korrekte måde at landskabet din ejendom vil kun føje til dens æstetiske appel. Det er vigtigt at forstå forskellige aspekter af din plads inden anbringelse jeres ideer i handling.

Planter

Typen af planter du vælger, er afgørende, og om du ønsker høj vedligeholdelse planter eller lav vedligeholdelse planter er noget at overveje. Vælg planter hjemmehørende i området, som har en overlevelsesrate højere og længere end ikke-hjemmehørende planter. Plante skærme fordel ikke-hjemmehørende planter, giver en form for læ til planterne ikke så tolerante over for ugunstige vejrforhold som hård regn og kraftige vinde. Arter, der kan modstå hårde vejrforhold, såsom bayberry og rugosa rose, bør vælges for rum tættest på vandet. Andre stærke arter, som øst rød cedar og japanske white pine, føje beskyttelse til planter, der kan modstå høje vind og vand, vilkår ofte er forbundet med havnefronten egenskaber.

Græsplæne

Typen af klima af din ejendom vil afgøre, hvordan du plejer din græsplæne. Vælge en frø mix, der har en højere koncentration af græstørv græsser såsom krybende Svingel, hårde Svingel og tygge Svingel. Disse græs sorter kræver lidt kvælstof befrugtning og har et højere tolerance i områder med tørre betingelser--der er vigtigt, hvis du planlægger at plante i sand. Mindst seks inches af muld bør anvendes på sandjord inden plantning frø eller at sætte ned sod.

Hardscaping

Terrasse eller dæk i en havnefront hjem forbedrer hele området, uanset om dit mål er at have en afslappende område, en plads til underholdende eller en blanding af to. Hvis du planlægger at gøre området terrasse eller dæk til en afslappende rum, hænge en hængekøje mellem to træer til at give en udsigt over vandet, mens du læser eller dagdrømme. Vælge kølige farver, såsom blues og greens, som har en beroligende virkning. Hvis dit mål er at skabe en underholdningsområde, skal du vælge farver, der omfatter varme, levende nuancer, som orange og gul. Bygge på dine dæk, hvis det er små, inkorporerer forskellige niveauer, som strækker sig i nærheden af vand, forbedring af adgangen til den.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com