Hvordan til at dræbe Bed Bugs med produkter

June 27

Væggelus er små insekter, der angribe mørke lukkede områder, især på undersiden af din seng og madras. Disse bugs reproducere hurtigt, så hvis du ikke tage sig af problemet snart, kan du hurtigt have en alvorlige angreb af væggelus. Disse fejl ikke kun bide og forårsage udslæt på huden, men de kan også bære sygdomme. Der er et par at-home produkter du kan bruge til at dræbe bugs.

Instruktioner

•Tag alt fra sengen og befængt område og smide dem i din vaskemaskine. Drej varme til høj og lad den køre til flere cykler. Når først færdig, placere dem i tørretumbleren og lagt tørretumbleren på høj varme også. Øget temperatur vil være mere effektiv, dræbe bugs end køligere temperaturer.

•Vacuum madras og suge op alle fejl du kan. Tom vakuum ud når du er færdig og tage papirkurven uden for. Lad ikke den vakuum sidde med bed bugs stadig indeni, fordi de kan finde en vej ud.

•Purchase kontakt insekticid, der specifikt viser væggelus som noget det dræber. Pesticider, som ikke liste væggelus er ikke så effektive til at dræbe dem. Holde alle kæledyr og børn ud af rummet, mens du sprøjtning. Disse former for sprays dræbe på kontakt, men væggelus er kendt for at udvikle frastødende agenter i deres krop til at kæmpe off insekticidet.

•Brug IGR insekticider på det angrebne område. Disse er insekt vækstregulatorer. Disse må ikke dræbe voksne, men snarere æg og væggelus, der netop udklækket. Uden at være i stand til at reproducere, dø bed bugs i sidste ende.

Kortindgangsdør en professionel skadedyrsbekæmpelse control specialist hvis du ikke er i stand til at befri dit hjem med væggelus. Disse fagfolk har adgang til mere magtfulde insekticider, som dræber bugs, hurtigere og på en mere effektiv måde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com