Lille skab opbevaring ideer

June 27

En pint-størrelse skab behøver ikke at være død af din omfattende organisatoriske færdigheder. I virkeligheden, kan det være den perfekte invitation til dem. Mens din trange rum kunne sætte dig på en ulempe, er lidt opfindsomhed og nogle kreative opbevaring ideer alt hvad du behøver at gøre et sted for alting.

Spildt opbevaring

Mere end du skal du ikke gemme. Start dit skab opbevaring bestræbelse ved ærligt at evaluere hvad du gør og ikke bruger. Hvis du ikke bruger det, kan ikke bære det eller ikke har glemt det, smide det væk. Små toiletter udfordrende nok selv når de ikke indeholder kasser med ting du behøver.

Hvis du finder dig selv med et skab fuld af ting du simpelthen ikke kan bære at skille sig af med, kan du overveje at flytte de elementer, du ikke bruger til en anden placering. Sat et par kasser i loftet, garagen eller opbevaring enheden til at hjælpe frigøre værdifuld plads.

Spildplads

Selv de mindste toiletter har ofte spildt lodret plads. Se både over og under hængende stang for steder at installere hylder, cubbies og andre rum-sparere. Hvis du hænge det meste skjorter og foldede bukser, kan du overveje at sænke stangen så vidt muligt at gøre plads til hylder og undgå spildt plads nedenunder. Eller hænge en anden stang under først til at skabe mere hængende plads. Hylderne i forskellige højder vil hjælpe dig med at holde varer adskilt efter størrelse. Hvis det er nødvendigt, bruge wire hylde dividers for at holde bunker vælter ind i hinanden, og at blive uorganiseret.

Hvis du stadig kan se væggene, har du plads til at tilføje kroge eller stable containere. Tilføje belysning og stash en lille trappestige i nærheden dør for nem adgang til disse høje hylder.

Kontrollerende sko

En overflod af sko kan truer med at overtage enhver skab, men der er et par nemme måder at indeholde dem. Måske er den mest kendte idé over-the-door sko bøjle, hvor hvert par sko kan glide ind i en klar lomme til nem identifikation. Hvis du har en skydedør, prøv at placere sko i stabelbare klar plast containere. Alternativt kan du købe eller bygge åbne cubbies, der vil holde sko uden at optage meget gulvplads.

Ved hjælp af døren

Ingen sagde nogensinde du kan kun bruge over-the-door sko holdere til sko. Hvis du ikke kan udfylde en med fodtøj, skal du bruge rækkerne til at organisere ting som sokker, undertøj, smykker, neglelak, badeprodukter eller T-shirts. En over-the-door knagerække kan gøre det perfekte hjem for jakker, tørklæder, punge eller hatte. Husk at noget du hænge på døren vil tage nogle plads i skabet, så hold hylderne et par inches tilbage fra dørkarmen. Hvis vanskeligt skydedøre holde dig fra at komme til halv dit skab, prøv at erstatte dem med dekorative gardiner eller folde skærme til at matche dit soveværelse.

Udvide din opbevaring

Hvis du stadig ikke kan passe alt inde, Udvid din lagerplads til andre dele af dit værelse. Installere skuffer under seng til vintertøj, hænge tørklæder, hatte, jakker og paraplyer på en dekorativ knagerække eller holde mindre varer i åbne cubbies med farvede placeringer. Gemme vigtige papirer i en kuffert eller stak af vintage kufferter i slutningen af din seng.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com