Hvordan at forsegle en skraldespand

June 28

Hvordan at forsegle en skraldespand

Konventionelle visdom når beskæftiger sig med kakerlakker, myrer, vaskebjørne eller andre skadedyr, forsøger at komme ind i din papirkurv kan er at forsegle låget stramt. Der fungerer godt, hvis du ved, hvordan at forsegle låget på en sådan måde, at du stadig kan åbne det uden besvær. Forsegling låg der ikke allerede har en tæt forsegling kan skabe lidt besvær for dig når du forsøger at fjerne låget, men det er bedre end de problemer forårsaget af avl bugs og skylleluften dyr. Der er flere metoder til at overveje.

Instruktioner

Laststop mindst to bungee reb omkring papirkurven kan låg: placere to bungee snore på jorden eller gulvet så at man lyver på tværs af den anden. Sætte kan oven på snorene hvor de krydser. Bringe de to ender af en ledning omkring toppen af låget og krog dem sammen; Gentag for de andre ledning ender. Afhængigt af størrelsen af dåsen og længden af ledninger--du nødt til at afprøve et par snore at finde hvilken længden fungerer bedst--låget kunne være temmelig stram. Vær forsigtig, at du ikke får fingrene fanget når tilslutning eller unhooking ledninger.

•Sæt mursten eller vægte i bunden af dåsen hvis problemet er hovedsagelig dyr vælter kan banke låget. Sætte en anden par mursten eller vægte på toppen af dåsen, hvis nødvendigt. Hvis du arbejder på en udendørs trash kan, Los Angeles Times rådgiver at fjerne vægte eller mursten på skrald dag, ellers mursten vil forsvinde ret sammen med papirkurven.

•Tape plast over åbninger, der glider eller flip på indendørs køkken skraldespande. Opløfte del af båndet, når du ønsker at disponere over noget, og forsegle båndet bagefter. Du vil sandsynligvis nødt til at erstatte tapen hver par dage som sin klæbende svækker fra regelmæssigt bliver trukket.

•Measure af kan og skære en længde af fleksible plastslanger perimeter. ACMEParts.com antyder typen af slanger, der anvendes i vandforsyning linjer til is beslutningstagere. Flækkes slangen ned den ene side. Skub slangen på fælgen og forsøge at erstatte låget. Justere slanger som nødvendigt for at gøre det passer. Forsegle de to ender af slanger sammen med gaffatape og placere gaffatape langs længden af slangen, hvor det møder kan sikre slangesættet ikke vil trække ud, hver gang du fjerner låget.

Tips & advarsler

  • Du kan skifte bungee snore i trin 1, således at kroge hvile nedenunder kan evt.
  • Kombinere nogen af disse strategier, som du finder passende; for eksempel, låg ACMEParts.com anbefaler placere tunge genstande på kan selv efter montering slange Kans rand.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com