Hvordan du indstiller Pilot lys på en ovn: Kørselsvejledning til Drej knappen Start

June 28

Hvordan du indstiller Pilot lys på en ovn: Kørselsvejledning til Drej knappen Start

På en natural gas ovn antænder en pilot lys en gasbrænder. En anden komponent i en gas ovn kaldet termoelement, fungerer som en sensor, der regulerer pilot lys ved at bestemme om gas brænder genererer varme nok til at brænde brændstof det modtager. Hvis der er utilstrækkelige varmeproduktionen, sender termoelement et signal til pilot-lys, som går ud og slukker gas ventilen. Du skal vide, hvordan du indstiller pilot lys på en ovn, som du bliver nødt til at tænde det for at få ovnen fungerer igen.

Instruktioner

•Følg retninger at Drej knappen for at starte processen med relighting pilot lys skitseret i instruktion manuel eller retninger angivet på enheden. Der er forskelle i hvordan du indstiller pilot lys fra en ovn til en anden, men du kan bruge en generel procedure for belysning mange typer af naturgas ovne, hvis manuelt ikke er tilgængelig. Nyere ovne bruge en elektrisk Tændingssystem, snarere end en pilot lys til at starte ovnen.

•Smell omkring ovnen for gas til at kontrollere for eventuelle lækager. Hvis du lugte gas, gør ikke lys pilot lys, ikke røre nogen elektriske afbrydere og kalde din gasleverandør straks for yderligere instruktioner.

•Drej gas ventil til positionen "Off". Gas ventil er en del af samlingen pilot lys og typisk har en rød knop med tre forskellige indstillinger: "On," "Off" og "Pilot". Du bør kunne slå knob med hånden uden at bruge et værktøj. Brug ikke et værktøj og kalde din gasleverandør, hvis du ikke kan slå knop i hånden.

•Lad gas ud i tre til fem minutter til at tillade enhver gas udsendes fra pilot lys at sprede. Med gas ventil i positionen "Off", vil ingen gas flow til brænderen. Hvis du lugte noget gas efter at have ventet tre til fem minutter, stoppe og ringe til din gasleverandør.

•Locate pilot lys og drej gas ventil "Piloten." Gassen vil begynde at flyde til piloten. Hvis du har svært ved at lokalisere piloten, Følg den lille sølv rør fører fra gas ventil, som bør lede dig til pilot.

•Den pilot når du har fundet det. Bruger en lang pejs match eller pejs/grill lysere, skubbe røde reset-knappen på kontrolpanelet pilot lys. Hold knappen deprimeret, indtil den pilot flamme brænder, så drej gas ventilknop til "On." Hvis piloten ikke bliver oplyst, kan det være tilstoppet.

•Rengør åbningen af piloten. Drej gas ventil "Off" og slukke for ovnen, så brug et tyndt stykke ledning til at klare den pilot åbning. Gentag trin 4 til 6. Hvis piloten ikke vil blive tændt efter et par forsøg, termoelement kan være defekt. Kontakt din gasleverandør eller en kvalificeret tekniker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com