Sådan Brug 3M vindue Film til at gemme på din varmeregning

March 4

Ved hjælp af 3M vindue film er en effektiv måde at reducere omkostningerne ved køling dit hjem med op til 30 procent, som anført af 3M hjemmeside. Vinduet film er en tynd barriere, der er anvendt til indre af dine vinduer til at spare på El. Det forhindrer også møbler og andre home decor i at falme på grund af de barske stråler fra solen. Vinduet film også reducerer blænding i dit hjem, hvilket gør det mere behageligt at se TV og arbejde på computeren.

Instruktioner

Kortindgangsdør den lokale 3M forhandler i din by. De give nyttige oplysninger om typerne af vindue film tilgængelige.

•Planlæg en aftale for estimatet og en anden til installationen, hvis det passer dit budget.

•Klart områderne omkring vinduerne på indersiden af dit hjem ved at flytte nogen møbler eller genstande på måde. Dette gør installationen hurtigere for den dygtige medarbejder, 3M. Hvis du ikke kan flytte møblerne selv, vil installationsprogrammet gøre det for dig. De giver også slip klude for at beskytte din gulvbelægning.

•Se installer mens han renser og forudbetalt windows til filmen og installerer den.

•Wait 30-45 dage for enhver ydmygelse og bobler til at forsvinde. Dette er en normal del af hærdning processen. Vejrforhold og type af film bestemmer, hvor lang tid hærdning tager; Det kan være så lidt som tre eller fire dage. Efter hærdning er komplet, hjælper 3M vindue film dig med at spare på din elregning og holder i mange år.

Tips & advarsler

  • Firmaet 3M tillader ikke gør det selv-installation. Dette sikrer, at vinduet film er installeret korrekt og også giver dig en garanti.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com