Hvordan til at beskære grene fra små ahorn træer

June 28

Hvordan til at beskære grene fra små ahorn træer

Trimning grene på en ahorn træ tjener flere formål, herunder fjernelse af døde eller beskadigede træ, der kan forhindre træet fra blomstrende og holde anlægget på en passende størrelse for sin plet i din landskab. Hvis du har en lille ahorn træ på din ejendom, der skal trimmes, behøver du ikke at hyre en professionel. Du kan trimme grenene selv ved hjælp af standard beskæring værktøjer.

Instruktioner

•Gennemfør enhver beskæring eller trimning af grene på en ahorn træ, der skal gøres så hurtigt som muligt, såsom grene, der knæk eller bryde, om sommeren når temperaturen er konstant gennem både dag og nat, generelt kan gennem juli. Gem trimning, der er til æstetiske eller størrelse-vedligeholdelse formål kun indtil vinter-sovende sæsonen, omtrent November til januar. Helt nødvendige, såsom i tilfælde af sygdom eller angreb, kan du beskære en ahorn i foråret eller efteråret, men begrænse denne beskæring til kun de syge og angrebne grene, der skal fjernes umiddelbart, fordi maples "bløder" stærkt i disse sæsoner, som kan svække den vegetabilske produktion og øger modtageligheden for andre sygdomme.

•Klippe off enhver angrebne eller syge træ som du bemærker det, selvom dets under varmt sommer måneder, da skadedyrsangreb og sygdomme i en ahorn træ kan sprede sig til andre dele af træet. Hvis de angrebne eller syge grene er lille, kan du trimme dem med sakse. Hvis problemet grene er større end omkring en tomme, skal du skære dem fra træet, lige over den base, hvor de mødes den gren, som de er forbundet med en beskæring sav. Efterlade kraven, eller del af afdelingens base, der vises lidt bredere end filialerne selv, på træet.

•Tag døde træ fra en ahorn træ i hvilende vintermånederne. Hvis træ ser døde til dig, men du er usikker som om træet er sundt, skær i grenen med en ren og skarp kniv om 1/4-inch ned. Sundt træ vises grønne, mens dødt træ vises brune.

•Trim op til en tredjedel af grenene på maple tree væk på én gang i hvilende vintersæsonen at tynde kronen. Fjern de grene, der rører hinanden først, da denne gnide kan føre til sår, give infektion i ahorn. Skåret væk grene jævnt i hele træet til at holde en selv udseende og at grene på alle sider får lige sollys.

Tips & advarsler

  • Den bedste tid at beskære ahorn træer afhænger region af landet, du lever. Ifølge Cornell University, udsving i dagtimerne og om natten temperaturer anspore produktion af sap i ahorn træer, så det er ideelt at holde beskæring af en ahorn til tider af året med de mindste temperatursvingninger, som sommer og vinter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com