Andre anvendelser for Bounce stof skyllemiddel ark

June 29

Andre anvendelser for Bounce stof skyllemiddel ark

Bounce skyllemiddel plader anvendes når tørring af tøj til at forhindre statisk klamrer og gøre stof blødere. Ligesom mange husholdningsprodukter er der en lang række andre anvendelser for stoffet skyllemiddel ark. Kende de alternative anvendelsesmuligheder for stof skyllemiddel ark kan hjælpe dig i en knivspids, om du har brug for en hurtig Luftfrisker eller rengøringsklud.

Lugtkontrol

Stof skyllemiddel ark er duftende, så de er velegnede til at kontrollere lugte. At bekæmpe ildelugtende sko, sætte et stof skyllemiddel ark i hver af dine sko mellem anvendelser. Du kan også sætte et stof skyllemiddel ark på steder, der er lugt liggende som en gym taske, gym locker, trash kan, ble spand eller skab. Tucking et stof skyllemiddel ark i dine skuffer eller handskerummet i bilen hjælper med at holde ting lugte frisk.

Parabol vask

Bounce stof skyllemiddel ark har conditioners, der kan fjerne brændt mad og fedt fra dine retter. Dette vil minimere mængden af skrubbe du skal gøre for at få snavset service rent. Blot udfylde en beskidt skål med varmt vand og dykke en til tre stof skyllemiddel ark. Sættetid dine retter natten over og vaske dem rene i morgen.

Rengøring

Stof skyllemiddel ark kan anvendes til rengøring af badeværelser. Brug en fugtig stof skyllemiddel ark til at tørre sæberester ud fliser, badekar og brusebad døre. En tør stof skyllemiddel ark kan bruges til buff chrome til en skinne. Tørrer dine blinds ren med et stof skyllemiddel ark hjælper med at holde dem rene for fordi anti-statiske egenskaber hjælpe angribere støv. Brug en Bounce ark til at tørre apparatur, der er tilbøjelige til at samle støv, som dit tv og computer skærme.

Lint Remover

Stof skyllemiddel ark kan bruges i stedet for en lint pensel. Knalde et stof skyllemiddel ark forsigtigt på tværs af tøj til at løfte pet hår og støv. Dit tøj vil lugte stor og ser renere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com