Hvordan man Refinish kulturperler marmor forfængelighed

June 29

Hvordan man Refinish kulturperler marmor forfængelighed

Marmor er en ønskelig materiale til både køkken og badeværelse bordplader, fordi det er både attraktive og temmelig slidstærkt. Men mange mennesker fejlagtigt tror, at hvis deres kulturperler marmor vanity top bliver plettet, skrabes eller ridset, intet kan gøres uden at erstatte forfængelighed overfladen. I virkeligheden, mens processen er omhyggelige, er det ganske enkelt at genindføre overfladen af en kulturperler marmor forfængelighed og gøre det ser nye igen.

Instruktioner

•Dampen et stykke af 220 sandkorn sandpapir. Begyndelsen på en kant, jævnt sand overfladen af din kulturperler marmor forfængelighed i lang tid, endda linjer. Arbejde din vej til den modsatte kant, opretholde et niveau sand. Dæmpe nye stykker af sandpapir, som skulle fortsætte med slibning.

•Aftør ned din forfængelighed overfladen med en ren, blød klud.

•Dampen et stykke af 400-sandkorn sandpapir og begyndelsen igen i den ene ende, sand jævnt hele kulturperler marmor forfængelighed overflade, som du gjorde før. Holde slibning selv, niveau og straight. Ændre dine fugtige stykker af sandpapir efter behov. Tør din forfængelighed overfladen igen med en ren, blød klud.

•Dampen et stykke på 600 sandkorn sandpapir og sand som du gjorde før. Når du er færdig med den første slibning, undersøge din forfængelighed. Hvis alle mars er fjernet, stoppe her og tørre ned forfængelighed grundigt med en fugtig, ren, blød klud. Fortsætte med slibning, hvis din forfængelighed stadig har ridser eller pletter. Efter hver slibning, revurdere overfladen indtil det er uberørte, og derefter tørre forfængelighed ned helt med en fugtig klud.

•DIP en pensel i højglans polyurethan lak og anvende et jævnt lag fra den ene ende til den anden, med lange, lige streger. Tillad polyurethan tørre to til tre timer. Anvende en anden frakke, hvis du har lyst. Lad forfængelighed tørre helt natten over.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com