Hvordan man kan male en Popcorn loftet for at sikre det er smudsafvisende

March 4

Hvordan man kan male en Popcorn loftet for at sikre det er smudsafvisende

Popcorn lofter, ellers kendt som akustiklofter, findes i hele hjem i USA. De har en ujævn udseende, der ligner popcorn og de var meget populære hos bygherrer i 1970erne og 1980erne. På grund af deres ru tekstur er de ikke så let at male som glatte lofter. Således bliver mange popcorn lofter nusset og farves med tiden. Hvis du gå gennem besværet med at male din popcorn loft, Sørg for at du bruger en pletbestandigt maling, således at maling job ser godt så længe som muligt.

Instruktioner

•Touch de eksisterende pletter på dit loft og bekræfte, at de er tørre. Hvis dit loft har vand pletter fra en aktiv lækage, vil ikke maleri alene løse dit problem.

•Fjern alle møbler fra rummet. Beskytte gulvet ved at sprede ud en dråbe klud og beskytte væggene ved dem med tape og papir. Der vil være en masse sprøjt, når du maler din tekstureret loft.

•Paint loft med en plet-blokerende hvid primer. Du kan afhente pletten-blokerende primere på ethvert hjem forbedring eller maling butik. Hæld cirka seks kopper primer i en maling bakke. DIP din roller i malingen til at suge det og roll rullen frem og tilbage et par gange på den ru del af bakken indtil det er ikke længere drypper. Rulle med maling-gennemblødt rullen hele dit loft, gentage denne proces indtil din hele loftet er belagt med primer. Tillad primer tørre i så længe emballagen dirigerer.

•Paint popcorn loftet med smudsafvisende maling. Smudsafvisende maling er også tilgængelige på enhver hardware eller paint shop. Det er et godt valg for din popcorn loft, fordi det er især let at tørre ned og rengøre. Male loftet på samme måde, du har anvendt primeren. Gøre det muligt malingen til at tørre så længe emballagen dirigerer.

•Spray popcorn loft med et lag af KILZ facit. KILZ resultatet er et pletten blocker fremstillet specielt til brug på popcorn og tekstureret lofter. Du kan købe det på ethvert hjem forbedring eller maling butik, eller endda online. KILZ kommer i en særlig dåse, der sprøjter direkte opad så det er meget nemt at anvende på dit loft. Tillad pletten blocker tørre i som anvist på pakken og flytte dine møbler tilbage ind i stuen.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller for at undgå at få maling i dine øjne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com