Ideer på måder at beskære enebærbuske

June 29

Ideer på måder at beskære enebærbuske

Forkert beskæring er mere skadeligt at have buske og planter end insekter. Du skal beskære hække og buske til at fjerne døde vækst, så nye skud og blade kan vokse eller at hjælpe planten opretholde en størrelse. Beskære sund enebærbuske regelmæssigt, så de vokser korrekt og bo attraktivt. Master et par ideer på måder at beskære enebærbuske korrekt, og begynde at beherske haven.

Lys Trim

Let trimning eller lys på vej tilbage, udføres for at vedligeholde formen af enebærbuske. Når venstre untended, har juniper en tendens til at sprede sig til en uformelig masse. Bruge haven Sakse til forsigtigt snip over sund knopper på spidsen af stænglerne. Skære ca 1/4 tomme ovenfor knopper.

Svær vej tilbage

Kun deltage i svær beskæring, som reducerer størrelsen af enebærbuske, i marts eller April. Foråret er vækstsæson for enebær. Planten er stimuleret af tunge beskæring afsluttet efter vinteren, hvilket resulterer i nye, friske vækst. Skåret væk ca halvdelen af længden af hver gren når enebærbuske er alvorligt beskåret i starten af forårssæsonen. Gør ikke nogen nedskæringer i den "død zone", som er fundet i centrum af enebær busk. Gøre cut lige over sund knopper.

Udtynding

Tæt, tæt-pakket enebærbuske drage fordel af tyndere, en proces, som fremmer stærke vækst af de grene, der er tilbage når processen er fuldført. Når udtynding en enebær busk, er hele grene skåret tilbage til jordoverfladen eller tilbage til hovedstammen. Gøre cut så tæt på jorden eller stammen som muligt at fjerne fremspring, woody. Slips klud strimler til hovedstammen og eksisterende stærke grene af bush før du begynder at låne enebær bush nogle støtte. Brug ikke rebet eller ledning, der kan beskadige grene og knopper i bushen.

Korrekt beskæring teknikker

Altid foretage nedskæringer på enebærbuske 1/4 tomme over en knop på ydersiden af grenen. Skåret i en lille vinkel. Nedskæringer mod ydersiden af planten fremmer nye vækst for at give figuren bush. Lystfiskeri beskæring kanterne hjælper vand til at køre ud i bushen naturligt for at forhindre ophobning af overskydende fugt. Beskære enebær buske ikke mindre end en gang hvert tredje år, selvom du kan beskære enebær som ofte som to gange om året i moderation. Altid starte beskæring øverst i bushen og arbejde ned.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com