DIY stak skuffe

June 30

DIY stak skuffe

En stak skuffe er frustrerende, især når det holder stikning og nægter at åbne. Uanset hvor meget du pull eller slæbebåd på det, skuffen stædigt opholder sig på plads. Uanset om du er behandling hos en kommode eller kabinettet skuffe, du har brug for gør det selv-retsmidler. Løsningen kan være så simpelt som fastsættelse runner nedenunder i skuffen, men det kan medføre lidt mere arbejde for at frigøre det.

Instruktioner

•Grab håndtag af skuffen og lift op lidt, trækker skuffen op fra løberen. Skub i slutningen af en spartel under skuffen og føler for løberen. Tryk på kanten af skuffen med bladet indtil du pop skuffe tilbage på runner.

•Træk skuffen ud og undersøge runner. Hvis løberne er lavet af træ, ser for hævede eller skinnende områder i skoven. Sand ned områder med fine sandkorn sandpapir. Skub skuffen tilbage på plads, og teste den. Sand flere løbere, hvis skuffen stadig sticks.

•Rub et tyndt lag af paraffin på løberne, hvis de er lavet af metal og skub skuffen tilbage på plads. Voks smører løberne og holder skuffen klistrer.

•Kontrollér svævefly nedenunder skuffer, på udkig efter skader eller tegn på slid. Hvis du ser nogen skade, trække skuffen. Tryk på thumbtacks i skoven, en på hver side af skuffen. Tryk på thumbtacks ned, indtil de sidde flush med træ så skub skuffen tilbage indeni. Thumbtacks holder skuffen fra gnide mod bunden.

•Drej kommoden eller kabinet rundt for at få adgang til bagsiden af skuffen, hvis det ikke vil åbne på alle. Hit bagsiden af skuffen fast med hånden mens du trækker håndtaget fra forsiden. Undertiden pressionsmiddel tvinger skuffen åben, så du kan reparere den indvendige problem.

Tips & advarsler

  • Hvis skufferne holde på grund af overdreven luftfugtighed, forårsager hævelse i træ, vente på en cool og relativ luftfugtighed-fri dag før du udfører eventuelle reparationer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com