Levetiden for en dværg Citrus træ

June 30

Dværg træerne er sorter af fuld størrelse træer avlet til modne på en mindre højde og dyrket under forhold, der hjælper med at holde dem at størrelse. Regelmæssig beskæring og pleje er vigtige for sundheden i en dværg citrus træ. Ordentlig pleje for dværg citrustræer hjælper forlænge deres levetid og sikre, at de tilbagesøge skadedyr eller sygdomme problemer.

Dværg Citrus træ

En dværg citrus træ vokser almindeligvis fra en skæring eller ungt træ til at sikre, at størrelsen er håndterbare. Dværg træerne er ofte podet og specielt avlet for deres diminutive størrelse og dværg træerne vokser sjældent mere end 10 fod høje. De fleste dværg citrus træer kan dyrkes med succes i Potter, selv om større dværg sorter kan vokse til at være så meget som 8 eller 10 fod høje. Mange typer af citrus træer vokse som dværg prøver, herunder kumquats og citroner.

Tidligt liv

Dwarf frugttræer vokse fra stiklinger eller stiklinger, normalt i en plantageejer eller pot så Gartneren kan styre det voksende miljøet af anlægget. Citrus træer, om fuld størrelse eller dværg, har brug for fuld og direkte sollys i løbet af dagen at vokse til deres fulde potentiale. Citrus træer bør være transplanteret til en ny planter eller pot hvert forår, eller hver andet forår, afhængigt af hvor meget de er vokset. Årlig beskæring hjælper med at styre størrelsen af træet.

Modenhed

Selvom væksthæmmede i størrelse, producere nogle dværg citrus træer stadig udbytte af spiselige frugter når de bliver kønsmodne. Når dværg træet når sin modenhed, kan det være produktive for så mange som 50 år. Ordentlig pleje og beskæring, samt årlige befrugtning og pest control til at sikre et sundt og produktivt træ igennem alle disse 50 aktive år af produktionen. Dværg træerne producerer små frugter, men kan have store udbytter.

Levetid

Dværg citrus træer kan leve til at blive 100 år gamle eller ældre med den rigtige type af pleje. Træer, der dyrkes i plantageejere er mere tilbøjelige til at have en lidt kortere levetid, mens træer plantet udendørs i en have vokse større og lever længere. Den vigtigste faktor i at tilskynde sund vækst af dværg citrus træer er at sikre et sundt voksende miljø, der er fri for alvorlige problemer med skadedyr eller sygdom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com