Sådan Fix ætset marmor med vand pletter

July 1

Marmor er en meget blød, calcium-baserede sten, der kan bruges som bordplader eller fliser i hele et hjem. Fordi marmor indeholder calcium, er det nemt ætset af syrer og sløvet af vand pletter. Ætsning er fjernelse af den marmor overflade partikler ved kontakt med en syre som citronsaft, som undergraver calcit. Vand pletter, i modsætning til ætsning, må du ikke fjerne den marmor overflade; i stedet, de er ophobning af hårdt vand på den marmor overflade. At fjerne ætsning og vand pletter kræver masser af polering.

Instruktioner

•Rengør marmor 's hele overfladen godt med en neutral marmor sten renere og en blød klud. Spray renere på marmor, og tør overflade med kluden. Skyl området godt med rent vand, og tør den grundigt.

•Tag vand pletter med en 0000 ståluld pad. Holde den overflade tørre, og anvende let tryk på ståluld pad, som du arbejder det i cirkler over hver vand stedet. Holde gnide indtil du fjerner hver vand spot.

•Sprinkle marmor polering pulver over de ætsede områder. Pulveret er fremstillet af meget fine sandkorn, der pudser stenen. Spray rent vand over den polering pulver, og bruger en buffer, der er udstyret med en blød, uld polering pad til buff polering pulveret over marmor. Fortsætte raspning indtil den marmor overflade har en selv, skinnende glans.

•Rinse marmor overfladen med vand for at fjerne rester marmor polering pulver. Tør de skylles overfladen godt med en blød klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com