Hvor farligt er bly i Crockpots & retter?

July 1

Hvor farligt er bly i Crockpots & retter?

Bly, et stof, der er berygtet for sin toksiske virkninger, er til stede i mange forbrugerprodukter, herunder glasurer mad kontakt keramik som crockpots og retter. Givet den tilsyneladende fare, hvad betyder dette betyde til din familie?

Symptomerne på blyforgiftning

Mayo Clinic rapporter, at symptomer på blyforgiftning variere af ofrets alder. Til nyfødte udsat mens i livmoderen, kan symptomerne omfatte forsinket udvikling eller vækst og indlæringsvanskeligheder. Hos børn forårsager blyforgiftning irritabilitet, tab af appetit og vægttab, træthed, mavesmerter, opkastning, mental retardering, forstoppelse, anæmi og i sidste ende død. Hos voksne, er blyforgiftning også kendt for at forårsage svaghed, smerter i ekstremiteterne, hovedpine, hukommelsestab, humørsvingninger, nedsat sædkvalitet, aborter og for tidlig fødsel.

Risikabelt keramiske Ware

For keramiske produkter er levende farver, såsom rød eller orange, normalt en advarselstegn på, at produktet indeholder bly. Den australske Institut for miljø, vand, arv og kultur rådgiver, at bly glasurer er almindeligt anvendt i fajance og på ældre Kina og porcelæn produkter.

Hvem holder øje?

I USA er produkter, der kommer i kontakt med fødevarer, herunder crockpots og retter, forpligtet til at overholde grænser for mængden af bly i produkter. Agenturets administration i USA er Food and Drug Administration (FDA).

Real-life effekter

Centers for Disease Control (CDC) modtog i 2003 en rapport fra et hospital i New York City, hvor et barn blev indlagt for blyforgiftning. CDC anbefaler at barnet blev udsat for at statuere en middagstallerken, fandt for at frigive bly på mere end ni gange den sikre grænse etableret af FDA.

Hvordan du beskytter din familie

Den australske Institut for miljø, vand, arv og kultur advarer om, at keramiske produkter med brækket eller korroderede ruder er farlige. Denne korrosion er identificeret ved en let identificerede kalkholdig-grå rester på det produkt, der fortsætter efter vask.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com