Hvordan man Wire en Sub elektrisk Box

July 1

Den nationale elektriske kode (NEC) kræver en 3 fod af 3 fod klart område foran et panel. Sub-panel kasser var undertiden installeret i et skab, men nu det ville være en code krænkelse. En sub-panel er installeret når panelet vigtigste service er fuld, eller når et hus er renoveret og omdannet til et højhus. Magt er adskilt i sub paneler, placeret i hver enhed til at styre kredsløb i lejlighederne. En sub-panel bruges også til magten en garage eller bygning på en fjernt sted.

Instruktioner

•Monter sub-panel med skruer til studs i væggen for et forsænket panel eller montere den på en krydsfiner backer og skrue bidragyder til væggen. Panelet boksen højde skal være 6 fod 7 inches eller mindre væk fra jorden til den øverste breaker. Der er ingen minimum højde krav.

•Drej sluk til de vigtigste breaker. Fjern dækslet til boksen vigtigste panel. Tilslut ledning fra hovedpanelet til panelet sub hvis panelet sub er vægmonteret på en færdige væg og køre fire 6 gauge THHN wire fra de vigtigste panel til panelet sub. Farverne på de fire THHN wire bør være en rød, sort, hvid og grøn.

•Skub ud en runde knockouts på både paneler og installere en 3/4 tommer wire-stik, hvis sub-panel er forsænket og wiren bliver kørt gennem væggen studs.

•Drill en 3/4 tomme hul gennem væggene studs, mindst 1 1/4 inches fra kanten af træ eller brug metal plader over huller at beskytte wiren. Løb 6/3 med jorden nonmetallic beklædt kabel gennem hullerne fra de vigtigste panel til panelet sub. Skubbe kabel gennem stikket og stramme stik for at sikre kablet.

•Fjern den plast beklædningen off kabel med en hobbykniv og strip en 1/2 tommer af isolering fra røde, sorte og hvide ledninger. Hvis du bruger THHN wire, fratage en 1/2 tommer af isolering fra rød, sort, hvid og grøn ledninger.

•Tilslut røde og sorte ledninger til de store kabelsko på toppen af de vigtigste buss i boksen sub-panel. Slut den hvide ledning til den neutrale buss bar langs siden af de vigtigste buss og Tilslut den uisolerede eller grønne ledning til jorden buss baren direkte tilsluttet boksen metal panel. Installere breakers for de ny kredsløb.

•Strip af plast beklædningen ud kabel i boksen hovedpanelet og fratage en 1/2 tommer af isolering off ledningerne. Slut den hvide ledning til neutral buss bar og Tilslut den uisolerede eller grønne ledning til jorden buss bar. Installere dobbelt pole breaker for boksen sub-panel i de vigtigste buss. Tilslut rød og sort til breaker.

Tips & advarsler

  • Berør ikke den vigtigste buss af boksen vigtigste panel. Ledningerne, der giver magten til de vigtigste breaker i boksen hovedpanelet har stadig elektricitet i dem.
  • Kontrollere lokale koder før du begynder dit projekt, "nationale elektriske kode (NEC)" koder kan variere fra lokale koder.
  • Bruge isoleret gummihandsker, når du arbejder med elektricitet
  • Aldrig arbejde i boksen panelet, når det er "Live."

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com