Udvendige hus udsmykning idéer

July 1

Udvendige hus udsmykning idéer

Når du tager tid til at fikse op dit hjem på indersiden og ydersiden, gøre du det et indbydende sted for venner og familie til at besøge. Lad dit hjem vise, hvor meget du holder af når du tage simple skridt til at forbedre udendørs indretningen af dit hjem. Fra landskabspleje til farveskemaer, kan du forbedre udseendet af dit hjem fra top til bund.

Havemøbler

En frisk klippes plænen, klippede hække og pæne blomsterbede er det første skridt til en veltilrettelagt landskabspleje plan. Plante græs frø i alle områder af din græsplæne hvor græsset er ved at forsvinde eller uensartet. Holde græsset pænt trimmes og regelmæssigt vandes. Plant hække foran dit hjem eller langs din indkørsel, og beskære dem, når de starter, ser scruffy. Brug små sten til at modregne din haven områder fra resten af plænen, og fyld dem med blomster og planter, der er farverige og festlige. Hvis du ikke har en masse græsplæne plads til at arbejde med, købe en stor potteplante container på et hjem levering butik, og fyld den med blomsterløg eller små buske. Lad dette være omdrejningspunktet for din veranda eller front gangbro og træde i stedet for en fuld størrelse blomsterhave.

Homefront

Hvis din maling job er peeling, repaint huset eller investere i vinyl sidespor. Det samme gælder for enhver skodder, du har på dit hjem; ændre dem ud for nye i en lys farve kan gøre et gammelt hus synes helt nye igen. Gentegning dine foran døren i en klassisk skygge som sort eller brun, eller spice det med en fed og rød eller kongeblå. Bruge en effekt spændeskive til at sprøjte snavs fra din sidespor og rense ud krinkelkroge af din veranda hvor spindelvæv samles. Brug vinduet blomsterkasser og lyse gardiner til at bringe farve på forsiden af dit hjem uden maleri.

Små detaljer

Ligesom alt andet i hjem design og indretning, kan en lille ændring gøre en stor forskel. Købe et nyt sæt af numre for siden af dit hjem; en finurlig design for disse kan gøre dit hus ser mere levende på et øjeblik. Erstatte din standard postkasse med en mere stilfuld; Prøv en sort smedejern look for noget gotisk eller en rustik træ én til en country cottage stil. Sætte et lille bord og to stole på din veranda som en uudtalt invitation til venner til at komme og besøge, eller tilføje trædesten til din forhave. Reparere din haven gangbro, eller male trim omkring dine døre. En lille ændring kan føre til en anden, og før du ved af det, et par lidt weekend projekter vil gøre en enorm forskel i udseendet af dit hjem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com