Sådan Care for Olie-gnedet vandhaner

July 1

Sådan Care for Olie-gnedet vandhaner

En Olie-gnedet Vandhane tilføjer personlighed til dit køkken eller badeværelse vask med sin glat, mat finish, og kræver omhyggelig rengøring for at opretholde den vandhane finish. Mens almindelige rengøringsmidler er sikkert for andre typer af vandhaner, kan olie-gned vandhane finish nemt blive beskadiget med en slibende rengøringsmiddel. En vandlåsens voks er et egnet rengøringsmiddel, som voks fastholder den hane overflade og sikkert fjerner vand og olie pletter.

Instruktioner

•Aftør ned vandhanen med en blød rengøringsklud dagligt at reducere fingeraftryk olie, tandpasta og vand ophobning.

•Mix 1 tbsp. salt i en spand med 3 qt. af vand og dip en rengøringsklud i løsningen. Vask vandhane med rengøring klud for at fjerne snavs oprustning, og aftør vandhanen med en tør klud til at beskytte finish.

•Applicer en lille mængde af bilvoks på en blød rengøringsklud. Gnide overfladen af vandhanen i en cirkulær bevægelse at polere armaturet, og vente på voks til at tørre helt. Buff vandhanen med en tør klud til at fuldføre polering processen.

Tips & advarsler

  • Forhindre korrosion af aftørring tandpasta og fingeraftryk olie, så snart de vises på vandhanen, som de efterhånden slidt ned af armaturet overflade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com