Hvornår begynder at vokse blomsterfrø i Zone 6?

July 1

Hvornår begynder at vokse blomsterfrø i Zone 6?

Gartnere i zone 6 opleve temperaturer så lave som-10 grader F i vintermånederne, ifølge USDA plante hårdførhed zone kort. Det betyder, at voksende blomster frø kræver omhyggelig planlægning i henhold til når vejret giver ordentlig vækstbetingelser.

Frost dato

Gennemsnitlige er sidste frost dato for zone 6 mellem slutningen af marts til slutningen af April, varierende op til en uge enten måde fra år til år. Plantning før denne tid resulterer i lav spiring priser og sætteplante tab på grund af kulde.

Indendørs plantning

Start frø indendørs tillader gartnere at omplante småplanter i gården, når den sidste frost dato er overskredet uden at afvente frø til at vokse i at modne planter udendørs. Sæt din udendørs plantning dato til gennemsnitlige sidste frost dato og derefter regne tilbage for at bestemme din indendørs plantning dato. Denne dato vil variere efter blomst, afhængigt af sin tid til spiring.

Hårdførhed

Soen direkte i haven de blomster, som er hårdføre i zone 6 tidligt i foråret, så snart frosten dato er overskredet. Vent til tilså bud blomster, indtil jorden har opvarmes til mindst 60 grader F, antyder Nebraska Universitet forlængelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com