Sådan holder en rosmarin Bush Alive indendørs

July 2

Sådan holder en rosmarin Bush Alive indendørs

Rosmarin buskene trives i halvtørre, solbeskinnede områder som Middelhavet, men i mange områder hvor rosmarin vil vokse udendørs om sommeren, de gartnere skal bringe planterne indendørs i vintermånederne til at holde dem i live. At holde rosmarin buske i live indendørs under langt, kan kolde vintermåneder virke udfordrende på først, men heldigvis de er modstandsdygtige planter og vil hænge på indendørs indtil vejret varmer hvis forsynet med meget lys, kølige temperaturer og den rette mængde vand.

Instruktioner

•Gradually acclimate rosmarin bush til lav-light betingelser før du flytter det indendørs. Flytte den fra fuld sol til halvskygge i to uger. Flytte ind i solid skygge for to uger mere.

•Flyt rosmarin bush indendørs efter fire ugers acclimation periode. Placer den i nærheden af et vindue i et øst - eller vestvendt værelse med klart lys og temperaturer omkring 55-60 grader F.

•Kapacitet rosmarin en gang om ugen til en dybde af omkring 1 tomme. Lad ikke jorden omkring rosemary planter tørre ud, da de er en Middelhavet arter og forventer fleste af deres fugt i vintermånederne.

•Shine et lysstofrør på rosemary bush i to timer om dagen for at supplere de tilgængelige lys. Skinner en lampe på anlægget vil mindske sandsynligheden bliver tynde eller langbenet mangel på lys.

•Prune rosmarin bush kun hvis det udvikler sig tør eller døde grene. Sveske grenen tilbage til inden for 2 inches af basen bruger sakse.

•Flyt rosmarin bush til en delvist overdækket sted når alle faren for frost er overskredet. Holde det under skygge for to uger før du flytter det tilbage i fuld sol. Genoptage pleje som sædvanlig, når vejret bliver varmere 78 grader F.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com