Hvordan til at frastøde bladlus fra Fuschia

July 2

Hvordan til at frastøde bladlus fra Fuschia

Fuchsia planter, en del af familien kæmpenatlysolie er ofte bestøvet af kolibrier, som er tiltrukket til dem af deres mørke røde eller lilla farver. Ligesom mange andre løvfældende buske er fuchsia planter modtagelige for flere skadedyr, herunder bladlus. Bladlus er små insekter, der skader fuchsia planterne ved at suge ud af plantens indre væsker med et mundstykke, sharp. Fuchsia ejere kan forebygge skader ved repelling bladlus.

Instruktioner

•Tag på nogen ant skadedyrsangreb du måtte have i nærheden af din fuchsia plante. Ifølge en webside på webstedet University of California dræbe myrerne bladlus rovdyr, tillader bladlus at gøre et hjem i din fuchsia buske. At slippe af med myrer vil mindske risikoen for et bladlus angreb.

•Træffe naturlige rovdyr af bladlus i fuchsia haven. Mulige rovdyr kan vælge fra omfatte lady biller, snyltehvepse, syrphid fluer og lacewings. Disse rovdyr vil frastøde og fjerne bladlus uden at du behøver at gøre yderligere arbejde.

•Opret en barkflis ud af aluminium-belagt byggeri papir. Sprede denne barkflis omkring bunden af din fuchsia plante til at frastøde bladlus. Bladlus kan ikke lide den reflekterende overflade.

•Mix 2 kopper vand med en halv teskefuld opvaskesæbe at lave din egen hjemmelavede insekticid sæbe. Spray de fuchsia buske med denne blanding til at dræbe enhver bladlus, der kan ligge på bladene, og at afvise enhver fremtidig bladlus i at besøge anlægget.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger plast barkflis i stedet for byggeri papir belagt med aluminium, kan du sprøjte det med silver maling for at opnå de samme resultater.
  • Ifølge University of Kentucky er bendiocarb et insektmiddel, der har beføjelse til at styre bladlus uden skader fuchsia buske. Bendiocarb bør kun anvendes som en sidste udvej, men i tilfælde af et bladlus angreb.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com