Sådan fjerner træet frøer

July 3

Sådan fjerner træet frøer

Løvfrøer er en af de mest almindelige typer af frøen findes i hele verden. Løvfrøer nyde steder, der er tørre og krybe op i hjørner og ujævnheder omkring dit hus. Disse dyr er gavnligt i den forstand, at de indtager fluer, som kan arbejde i din favør. De producerer dog også affald og fecal spørgsmål, der undertiden kan forveksles som rotte afføring. At slippe af løvfrøer kan tage lidt tid og gentagne bestræbelser, men hvis du holder dig til det processen vil blive nemmere.

Instruktioner

•Locate gemmer sig frøen ved at finde dynger af fecal spørgsmål i områder, der er tørre og i nærheden af træer. Områder med en stor koncentration af fluer kan også være en klar indikator for en løvfrø reden.

•Utilize hånd duster at sprede Drione støv rundt i revner og sprækker, hvor de påståede løvfrøer findes. Drione støv er en botaniske insekticider, der vil irritere træet frøer og deres fødevareforsyning.

•Fyld sprøjte med cypermethrin og spray det område, hvor frøerne er placeret. Spray vil dræbe fluer og frøer vil blive sultne og flytte.

•Sæt lim bestyrelser rundt i området, så når frøerne falder de bliver fanget op på skrå brædderne. Frøer er så fast, men kan fjernes med vegetabilsk olie. Gnid den vegetabilske olie på frøer til at opløse lim og derefter trække frøer gratis fra lim bord. Sørg for at frigive frøer mindst en mile væk fra din bolig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com