Panoramavindue plantning boksen ideer

March 6

Panoramavindue plantning boksen ideer

Et panoramavindue er en stor rude i fast glas designet udtrykkeligt at ramme en visning. Tilføje en plantning boks vindue opfordringer til en nøje afvejning af close-up haven perspektiv med fjerne vista. Du kan slutte en ydre eller opfattelse synes også rå ved at tilføje en plantning boks. Eller sæt en have i den mest solrige sted i dit hjem. At vælge den rigtige beholder og planter er nøglen til at harmonisere dit design.

Interiør vindue Box

En plantning boks til indersiden af en panoramavindue er nemme at vedligeholde, men bør være beplantet med blomster, græs eller grønt løv, der vil trives i det stærke lys, der strømmer gennem vinduet. Andre overvejelser vil være fugt i del af rummet og om nogen vinter chill, der kommer gennem glasset vil skade planterne. Indvendige billede altankasser er hævet fra gulvet til en højde under vinduet så at enhver planternes vækst ikke vil forstyrre visningen. Kontrollere sigtelinjer både siddende og stående til at bestemme den korrekte højde for beholderen og typerne af lav planter til at vokse. Fordi plantageejer ikke bør konkurrere med opfattelse, kan et udvalg af grønne planter være det bedste valg til at integrere interiør og eksteriør landskabspleje, uden at blive distraheret af lyse eller prangende blomster. En anden måde at respektere opfattelse er at placere containere på hver side af vinduet med overlappende planter, endnu blomstrende ones, at trække øjet mod midten af vinduet — i realiteten indramning rammen.

Udvendige vindue Box

En udvendig vindue boks til et panoramavindue repræsenterer en forpligtelse. Det vil normalt være en brugerdefineret udformet planter, der er permanent afstivet og fastgjort til væggen i huset lige under vinduet. Igen, overvejelse er at bevare visningen samtidig øge det. Syne fra begge gaden og inde i huset til at bestemme de bedste planter og valg af blomster eller planter. En lav, busket vinstok, at udslip over kanten af beholderen og hænger ned kunne være det perfekte look til ydersiden af huset samtidig give nogle grønne at se på fra inde. En kant af lyse impatiens eller pelargonier kunne sætte fut i en traditionel facade og tilføje et munter indslag til stue eller spisestue. Bare husk at panoramavindue plantageejer er ligesom alle andre have i nærheden af dit hjem-du bliver nødt til at gå udenfor for at vand det.

Se Blocker

Hvis din panoramavindue rammer udsigt du ikke ser hellere, bruge en container — inden for eller uden for — at oprette personlige oplysninger eller forbedre naturen. Du vil ofre nogle lys på denne måde, men det kan være det værd. Potter af bambus, inde eller ude, give en yndefuld grøn skærm, som filtrerer lyset og distrahere øjet. Inde, en præcis placering af høje og korte buske og lave planter — bonsai eller små stedsegrønne planter med jævne mellemrum, udfyldt med stedmoderblomster og afrikanske violer eller små potter af blandet wildflowers — holder fokus på indendørs haven. Udenfor, gør en container-plantet "hedge" trimmet holly eller enebær en lav grøn mur, der skaber en følelse af afstand mellem dig og visningen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com