Hvordan man Wire en Honeywell S688A sejl Switch

July 4

Honeywell S688A sejl skifte kontrol en bred vifte af udstyr, herunder befugtningsapparater, luftrensere eller andet udstyr drives som reaktion på luftstrømmen fra din varme- og klimaudstyr. Når først installeret, kan S688A sejl switch være kabelforbundet let med kun en skruetrækker.

Instruktioner

•Drej off elektricitet til din varme- og klimaanlæg (HVAC) på den vigtigste elektriske panel.

•Tilslut den hvide, eller fælles, wire fra enheden du vil operere med sejl skifte direkte til strømkilde på din varme- og køleanlæg. Normalt, har 120-volt enheder en hvid fælles ledning og en sort hot wire. En 24-volt enhed har ofte ikke Farvekodede kabler, i hvilket tilfælde enten wire kan fungere som den fælles ledning. En 240-volt enhed har normalt to sorte ledninger, i hvilket tilfælde begge ledninger betragtes hot og enten en kan være forbundet til HVAC strømforsyning.

•Tilslut den anden ledning til enheden for at enten NO eller NC terminal på Honeywell S866A sejl skifte. Nej, normalt åbne, betyder enheden vil være strømførende, når fan i HVAC-systemet er tændt. NC, normalt lukket, betyder, at enheden vil de strømførende, når ventilatoren i dine systemer er slået. Brug den relevante terminal baseret på enheden og dine behov.

•Tilslut strømledning fra dine VVS system til COM terminal på S866A sejl skifte.

•Drej elektricitet tilbage på dine VVS system

Tips & advarsler

  • Parameteren S866S sejl kan enten aktivere eller deaktivere en enhed baseret på luftstrømmen til stede i din varme- og klimaanlæg. Fastslå de krav og behov i enheden før du begynder proceduren ledninger. Bruge de rette værktøjer og teknikker og henvise til din lokale koder til at sikre korrekt installation og drift af den enhed, du gonna ledning til parameteren sejl.
  • Parameteren S866A sejl kan operere spændinger på op til 240 volt. Slå elektricitet til din varme og air-conditioning system før ledninger parameteren sejl. Bruge de rette værktøjer og følg dine lokale koder for at undgå personskade og/eller skade dit VVS udstyr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com