Hvad størrelse sandpapir skal jeg bruge til at slibe en tabel?

July 4

Hvad størrelse sandpapir skal jeg bruge til at slibe en tabel?

De tal, der er vist på sandpapir henvise ikke til størrelser højde eller bredde. I stedet, de henviser til grus, som er antallet af slibende partikler, der er indeholdt i hver tomme af sandpapir. Hvis antallet er højt, sandpapir er glattere, og hvis antallet er lav, sandpapir er grovere. Størrelsen af sandpapir, som du skal bruge til din tabel helt afhænger af det projekt, du virksomhed med din tabel.

Groft grus

De groveste sandpapir normalt tilgængelige er 40 til 60 sandkorn. Du ville bruge denne type af sandpapir på din tabel, hvis du skal strip tabellen eller rå tabellen for stripping.

Medium grus

Medium-sandkorn sandpapir er 80 til 120 grus. Hvis du bare nødt til at fjerne en lille ufuldkommenhed, såsom en ding, eller hvis du har brug for en papir til udjævning af overfladen af bordet, så dette medium-grus størrelse er ideel.

Fint grus

Fine sandkorn sandpapir er nummereret 150 til 180 sandkorn. Hvis du ønsker at afslutte dit træ, og det er allerede temmelig glat, kan du bruge dette grus sandpapir for en afsluttende slibning før efterbehandling.

Meget fint grus

Meget fint sandpapir er i kategorien 220 - 240 grus. Du ville bruge denne sandpapir, hvis du havde brug at slibe mellem separate frakker af pletter eller fangere uden at fjerne hele pelsen eller skrub op træ på bordet. Hvis du ønsker at slibe mellem efterbehandling frakker, men du skal bruge den næste kategori af grus, som er ekstra fint sandpapir.

Ekstra Fine sandkorn

280 til 320 sandkorn sandpapir er kendt som ekstra fin. Ligesom 220 til 240 grus er det ideelt for slibning mellem forskellige tabel frakker. Denne sandpapir vil fungere bedst for slibning mellem endelige frakker og efterbehandling frakker. Det kan også bruges til at fjerne støvmærker eller støv steder.

Super fint grus

Den fineste sandpapir tilgængelige er 360 til 600 sandkorn. Det skal bruges til at fjerne meget små ridser på bordet. Du kan også bruge denne sandpapir til at mindske glans maling eller pletten på bordet, uden at ridse eller beskadige tabellen.

Sandpapir kvalitet

Altid købe industrielle-grade sandpapir fra en industriel levering butik, snarere end kommercielle-grade sandpapir på lokale hårdttræ lageret. Den industrielle-grade sandpapir er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som vil forbedre den slibning og støtte i kvaliteten af dit projekt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com