Sådan vedhæfte skodder til stuk

July 4

Skodder tilføje en dekorativ touch til dit hjem 's udvendige. Skodderne monteres nemt til vinyl sidespor, men stuk kræver en lidt anden teknik. Portland cement, vand og sand blandet sammen form stuk. Stuk kan omfatte enten en murværk, mursten eller træ hjem struktur, så finde ud af hvilken type byggemateriale din stuk dækker før du begynder dette projekt. Byggemateriale bestemmer, hvordan skodderne vil blive monteret på din stuk sidespor.

Instruktioner

•Anbring lukkeren beslag på stuk væggen på af fabrikanten anbefalede højde. Placer et niveau på beslaget og rette det, hvis det er nødvendigt. Brug en blyant til at markere den bøjle skrue hul steder. Beslaget afsat.

•Brug enten en 1/8-tommer bore bit eller en 1/4-inch murværk bit, afhængigt af den struktur din stuk dækker. Drill bits bore gennem en træstruktur. Murværk bits bore gennem en mursten eller beton struktur. Hvis du har en mursten eller beton struktur, bruge væg ankre til at sikre stuk højttalerbeslag.

•Skub væg ankre pilot huller og tryk dem på plads med en hammer. Væg anker hoveder skulle være flush med stuk sidespor. Spring dette trin, hvis din stuk dækker en træstruktur.

•Align af beslaget skruehuller med pilot huller eller væg ankre. Bruge de medfølgende skruer og en Phillips driver bit for at fastgøre beslaget til stuk væggen. Montere de resterende beslag til stuk væggen på samme måde, efter den af fabrikanten anbefalede placeringer.

•Anbring lukkeren på beslagene. Bore 9/64-tommer pilot huller i lukkeren er kanter igennem de beslag skruehuller. Brug de medfølgende skruer til at sikre lukkeren til de øverste og nederste beslag. Gentag med den anden lukker.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer betjenes skodder, kommer skodderne med hængsler i stedet for parentes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com