Hvordan man dyrker grøntsager i Potter

July 5

Hvordan man dyrker grøntsager i Potter

Du kan dyrke grøntsager i din have selv om du ikke har en særlig plads til en grøntsag haven. Du kan også dyrke dem på en gårdhave eller endda en balkon. Alt du behøver er beholdere, mindst seks timers solskin og viljen til at dyrke grøntsager i potter. Selvfølgelig, kan du også vokse frugter i krukker, også.

Instruktioner

•Nem grøntsager til at vokse i Potter er tomater, peber, auberginer og bush bønner. Jordbær tilpasses så godt gryder der er særlige jordbær krukker designet til at vise dem på deres bedste.

•Root grøntsager kan også dyrkes i beholdere. Bare sørg for de har den nødvendige dybde af jord og undgå sten eller klipper. Og må ikke blandes gødning med jorden, som det forårsager rodfrugter som gulerødder og rødbeder til gaffel.

•Kontrollér klatrere i skillevæg eller dekorative vægge ved at oprette en dekorativ espalier og voksende ærter, bønner, meloner, agurker og selv tunge vinstokke som efterfølgende squash og græskar over dem. De fleste af disse planter har dekorative blomster. Kontroller understøtter kan hånd vægten af frugtbærende vinstokke og feed planter let bi-ugentligt.

•I større plantageejere du kan blande grøntsager for at gøre en dekorativ erklæring. For at gøre dem selv showier, tilføje blomster. Nogle grøntsager, som de farverige Swiss Chard 'Bright Lights' har stængler eller blade som glimrende farvet som havens blomster.

•Ved at dyrke grøntsager i Potter kan du styre jord og vand, men du skal huske at vande jævnligt. Du kan bruge en drypvanding system på en timer for at sikre du ikke glemmer.

•Look dekorative containere gør vegetabilsk dyrkning i potter i noget pynt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com