Hvad blomster kan jeg plante med en regnbue Butterfly Bush?

July 6

Hvad blomster kan jeg plante med en regnbue Butterfly Bush?

Butterfly bush Buddleia x weyeriana Bicolor er tilnavnet rainbow butterfly bush på grund af den måde, sprays af bittesmå blomstrer glide fra en dyb lilla-blå i koral nuancer. Som navnet antyder, butterfly bush er fremragende i en sommerfuglehave, og gør godt omkring andre blomsterplanter der tiltrækker sommerfugle.

Design kammerater

Blomster, der efterligner lilla eller koraller af rainbow sommerfugl buske vil fremvise bloom pigge. Hvid blomstrende planter vil alle men forsvinder ved siden af farve-showet, rainbow sommerfugl buske lagt på mens de er i flor. Rainbow buttefly buske er en mellemstore busk på 3-5 fod høje, så brug kortere kant blomster som årlige udplantningsplanter i front og blomstrende småtræer bag at fylde rummet med farve.

Andre sommerfugl planter

Lantana, butterfly ukrudt, røllike og andre planter, som sport klynger af små blomster, som rainbow sommerfugl buske kender vil hjælpe din butterfly bush tiltrække flere sommerfugle. Efter alt, er et stort område fyldt med nektar-sporting blomstrer langt mere tilbøjelige til at tiltrække migrerer sommerfugle end en enlig butterfly bush. Forskellige højder og arter af sommerfugl favoritter er sikker på at bringe en bred vifte af sommerfugle til dit butterfly bush.

Ernæring, jorden og solen

De fleste sorter af blomstrende planter,--især dem, der tiltrækker sommerfugle--nyde fuld sol. Sommerfugl buske foretrækker nær neutral jord, men kan håndtere mildt sure eller basiske jord. De også er ikke tunge fodring planter, så kræver ikke nogen særlig gødning. Det betyder, at stort set enhver blomst, der værdsætter neutral jord og solskin vil nabo godt med regnbue sommerfugl buske.

Overvejelser

Ikke plante blomster med dekorative blade i nærheden af rainbow sommerfugl buske, især hvis larver er betragtes som en pest for dem. Sommerfugle ikke kun foder på butterfly buske, de også lægger deres æg og forlade deres pupas (larver) på eller i nærheden af sommerfugl buske. Plante blomster, der foretrækker en del skygge i north eller east side af regnbuen butterfly bush planter for udsættelse fra den mest intense sommersol.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com