Sådan Fix en skramme i lædermøbler

July 6

Det er nemt at reducere forekomsten af små ridser i lædermøbler; Det er dog vigtigt at bruge stor forsigtighed ved anvendelse af flydende produkter til læder da det er ret porøse og pletter let. Selv dybe ridser ikke er ønskelig, kan en vis mængde af mild ridser ofte give lædermøbler en poleret look. For ridser og skrammer, ikke der er velkommen, men er der flere retsmidler, der kan blive retsforfulgt.

Instruktioner

•Rub nogen små skrammer med en lille dab af ikke-gel tandpasta og buff med en let fugtig klud, indtil alle tandpasta rester er fjernet.

•Temporarily reducere forekomsten af nogle skrammer ved at placere et fugtigt håndklæde på scuff og placere en jern sæt til at lave oven på køkkenrulle til at hjælpe tegne de naturlige olier af læder til overfladen. Tillad jern til at forblive på plads for omkring ti sekunder før kontrol tilstand af scuff.

•Look for områder hvor bunden er gået hele vejen gennem læderet. I disse områder, gnid hullet forsigtigt med din finger indtil du kan se fra hvilken retning bunden var lavet. For at finde ud af, kigge efter en lille flap af læder. Forsigtigt gnide hul med fingeren, så at flappen er rejst, derefter bruge en tandstikker, indsætte en lille mængde af læder lim ind i hullet for at få så lidt som muligt på overfladen af læder. Vær omhyggelig med ikke at udvide hullet ved at indsætte tandstikker for dybt. Læder lim kan købes i de fleste butikker, håndværk eller stof. Tryk på flappen tilbage på plads og holde indtil det overholder tørre væk eventuelle overskydende lim med en fugtig klud. Tillad repareret huller til tørre natten over og derefter forsigtigt at rense området med en kommerciel læder balsam.

Gendanne farven i nogen lyse områder, at forbliver ved hjælp af en bøde-tippes permanent markør fås i en række farver i enhver god kunst levering butik. Test farven på en inconspicuous er af stykket. Vælg farver, der er en eller to nuancer lysere end læder polstring for at undgå at efterlade mørke pletter på området omkring bunden. For eksempel, bør en lys bunden på en sort læderstol blive formørket med en grå permanent markør, ikke en sort.

Tips & advarsler

  • Conditioning dit lædermøbler med et godt kvalitetsprodukt på regelmæssig basis vil hjælpe læder forblive bøjelig og mindre tilbøjelige til at spark, rive eller knæk.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com