Hvordan man dyrker Boston bregner i kurve

July 6

Boston bregne (Nephrolepis exaltata, "Bostoniensis") er en sort af sword bregner. En mangeårig favorit stueplante, Boston's fronds vokse fra 2 til 5 fod og ser slående breder sig siden af en hængende kurv. Boston bregner trives i temperaturer, der spænder mellem 60-75 grader Fahrenheit, men skal holdes væk fra opvarmningsanlægget ventilationskanaler. Det kan tage nogle eksperimenter til at finde det sted, hvor din Boston fern får tilstrækkelig lys. Når du gør, vil Boston fern trives.

Instruktioner

•Anvend en kommerciel soilless potning mix i at vokse Boston bregne, eller lave dit eget. Kombinere 50 procent grove tørv, 35 procent perlit og 15 procent fyrretræ bark. Tilføj 2 pounds af Dolomitsand kalksten og 1 pund superphosphat pr. 1/2 cubic værftets jord. Tilføje mikronæringsstoffer, efter de satser, der er anført på etiketten.

Hæng Boston fern i et område, hvor den modtager indirekte lys. Eksperter på University of Vermont foreslår hængende det nær et nordvendt vindue. Hvis fronds tænder gul eller brun, flytter fern i lidt mere lys. Holde eksperimentere med lys niveauer, indtil du finder en, der er ideel til din Boston bregne.

•Sæt en luftfugter i rummet hvor Boston bregne hængende.

•Hold jorden fugtig tidspunkter på alle. Ikke vand til det punkt, at jorden er mættet. Hold øje på vandindholdet i jorden på solrige dage, når temperaturen er varm. Boston fern dråber foldere, når det ikke er at få nok vand.

•Fertilize Boston bregne med en halv styrke stueplante mad en gang om måneden. Ophøre med gødskning i September og genoptage i April.

•Klippe off døde blade og gule tips. Dette vil ikke såre Boston fern og vil gøre det ser pæn.

•Transplant Boston fern når rødderne fylde kurven og blade vender grå. Skub det ud af kurven og Børst jorden. Brug en skarp kniv til at skive ind rodklump på fire sider. Hvis du ønsker at opdele anlægget, er det tid til at gøre det. Afbrød små portioner af moderplanten og plante dem i individuelle Potter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com