Sådan bruges en Sears højtryksspuler

July 7

Power skiver er blevet almindelige i boliger til rutinemæssig vedligeholdelsesjob. Power skiver tillade boligejere til at rense deres egne dæk, udv.beklædning, verandaer og terrasser uden at behøve at hyre en entreprenør. Sears magt skiver, under varemærket håndværker er overkommelige valg. Disse små-men-stærk, gas-drevne tryk skiver kan hjælpe dig udføre en række forskellige arbejdspladser rundt i huset.

Instruktioner

•Indgive sikkerhed først. Power skiver udsender insisterende eksplosionerne af vand, der kan fratage huden off ubeskyttede kropsdele. Slid lukket-tåede sko og beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne mod flyvende vragdele. Det er bedst at bære ældre tøj, især hvis du vil rengøring meget beskidte områder.

•Tilslut vandet slange til stikket i bunden af højtryksrenseren. Sørg for at skrue slangen ende kobling stramt til montering på vaskemaskinen. Tilslut anden enden af slangen til dit hus vand spidsende og gøre det til en høj indstilling.

•Kontrollér niveau af gas i højtryksrenser og fyld tanken om nødvendigt. Sikre fælles landbrugspolitik helt for at forhindre vand ind brændstoftanken.

•Sæt højtryksrenseren slange til enheden og sikre den rette størrelse dyse. Pres skiver har varierende spray bredde indstillinger, der skal indstilles før du starter motoren. Fan dyser dække større områder, mens lokalisere dyser er fantastisk til små arbejdspladser.

•Fyld sæbedispenser med vaskemiddel, hvis nødvendigt. Pres skiver arbejde godt uden, sæbe så dette trin ikke er nødvendigt.

•Drej højtryksspuler til "On" position. Tænd chokeren og prime motor. Rykke pull ledningen, indtil motoren starter, og derefter reducere chokeren. Når motoren kører jævnt, Placer enheden i nærheden af det område, du vil rydde. Sørg for at slangen ikke gnide mod siden af den varme motor, som vil brænde et hul i din pres skive slange linje.

•Begin rengøring fra top til bund, og tilbage til forsiden. Pres skiver bruge en masse vand, så overveje afløb og afstrømning med din rengøring plan. For eksempel, rense den øverste sidespor af dit hus først og arbejde din vej ned til jorden.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at rengøre sidespor med den lavest mulige vandtryk. Mange sidespor producenter anbefaler at bruge en haveslange i stedet for en højtryksrenser til at bevare sidespor finish og forhindre, at tømme garantien.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com