Hvordan man opbygger en BBQ Rotary spytte

July 7

Hvordan man opbygger en BBQ Rotary spytte

Madlavning over en brand kan være en af de mest tilfredsstillende erfaringer, der er, men madlavning hele dyr på en odde er simpelthen sind blæser. Der er et par måder at gå om at bygge en enhed for denne form for madlavning, men en enkel, praktisk version kan sættes sammen fra skrot materialer. Ekstreme plejebehov skal træffes, men, for at sikre, at enhver kød tilberedt på denne måde er grundigt kogt igennem.

Instruktioner

•Klippe olie tromle eller keg i halv på langs med den tin snips. Krat det grundigt. Lægge en af halvdele på stedet.

•Hammer stål hegn pin gennem hvert hjørne af den buede kant af cut-open olietønde. Lean benene indad mod deres nærmeste nabo pin, bringe U figurer øverst over hinanden. Nåle i hver ende af tromlen vil formular A figurer dog uden en tværstang.

•Twist ledning rundt toppe af hegn benene til at slutte sig til dem stramt på plads. Hammer dem ned fast i jorden. Strukturen skal være meget sikker. Punch små huller i den krumme overflade af tønden.

•Bend i slutningen af sidste hegn pin til at gøre en L, med den korte ende måling omkring 6 inches. Bøje den lange ende omkring 10 inches fra den første ende. Du har brug at jamme pin mellem fast eller tunge objekter for at få indflydelse til at gøre dette.

•Lay bent stangen over de U-formet toppe af benene, der er bundet sammen. Odden er nu klar.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com