Sådan gendannes en kalksten køkken bordplade

July 7

Sådan gendannes en kalksten køkken bordplade

Kalksten tællere tilføje en rigdom og dyre touch til ethvert køkken. Fås i forskellige nuancer, den naturlige kalksten har flere farver i hvert stykke. Producenter sælger store plader som tællere, samt enkelte fliser. Farve og stil matcher bondehus stil køkkener og design, der er mere moderne. Støv og andet snavs, der afregner på kalksten ændre farve og design. Genoprette tællerne returnerer den naturlige udseende af kalksten.

Instruktioner

•Applicer en neutral sten renere at tællerne. En neutral sten renere har en neutral pH, der ikke vil skade stenen. Krat renere over disken med en blød børste, der ikke vil ridse kalksten. Gnide en fugtig mikrofiberklud over tællere og tør med en anden klud. Mikrofiber absorberer mindre støv og snavs.

•Kontrollér tællere for tegn på snavs eller pletter. Hvis den neutrale renere efterladt nogen beskidte steder, derefter anvende en stærkere alkaline-baseret løsning. Forlade renere på stenen i mindst 10 minutter før skrubbe sten med din pensel. Aftørre den renere og pletten rester med en fugtig klud og Gentag hvis nødvendigt.

•Mix kalksten lappe sammensatte i et papir kop. Påfør blandingen til nogen revner eller chips i kalksten med en spartel. Mens sammensat er stadig blød, tør forsigtigt en fugtig klud i håndkøb. Kluden trækker fra nogen sammensatte sidder på toppen af disken.

•Få ridser i tælleren med mere af sammensat. Anvende sammensat på en mikrofiberklud og forsigtigt gnide det over ridser i en cirkulær bevægelse. Efter de sammensatte tørrer, gnid en tør klud over området, gnide off eventuelle overskydende stof.

•Applicer naturlige sten fugemasse til tør kalksten med en pensel. Omhyggeligt male den klare belægning over stenen og lad tørre natten over. Sikre, at fugemassen er sikker til brug i køkkenet, da nogle produkter ikke bør røre mad.

Tips & advarsler

  • Hvis du har slab tællere eller større tællere og derefter anvende fugemassen med en pumpe sprøjte. Sprøjten kan du hurtigt anvende et jævnt lag på et stort overfladeareal.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com