Hvordan rengør jeg Corian tællere?

March 8

Corian er en aktivitetsflader findes hovedsagelig på køkken bordplader. Denne høj kvalitet, holdbart materiale kan modstå års brug og er let at rengøre hvis du bruger de rigtige ingredienser. Der er flere detail rengøring husholdningsprodukter, arbejde, men disse er dyre og kan blive prissat ud af dit budget rækkevidde. I stedet gøre din egen løsning, der vil sikkert rense og desinficere Corian tællere.

Sæbevand

Sæbevand fungerer perfekt som en all-purpose rengøring produkt for Corian tællere. Bland to kopper vand i en sprayflaske med tre spsk flydende skålen vaske. Sprøjte på counter overflader og tørres af med en fugtig svamp. Gentag som nødvendigt, da dette er de fleste gange alle er forpligtet til at holde dine tællere rene, polerede og ser deres bedste.

Ammoniak

Ammoniak fungerer også effektivt i rengøring Corian tællere. Bland en opløsning af en del vand, en del ammoniak i en sprayflaske. Sprøjte på bordplader og tørres af med en fugtig svamp. Ammoniak vil arbejde på at rengøre og desinficere tællerne uden at forårsage nogen skade på Corian overflade. Brug som en all-purpose desinficerende spray, især efter rå fødevarer komme i kontakt med counter overflade.

Eddike

Eddike er en anden billig element, der desinficerer og deodorizes Corian sikkert. Bland to kopper vand med en kop hvid eddike i en sprayflaske. Sprøjte på tællere og tørres af med en fugtig klud eller svamp. Bruge som nødvendigt som et desinfektionsmiddel og desodorisering spray, hvilket er særligt nyttigt, når fødevarer som fisk kommer i kontakt med bordplader, som kan undertiden efterlade en foul, fishy lugt. Eddike efterlader også en dejlig, fri for streak skinne på Corian tællere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com